MENÜ

Erzurum'da büyük kriz!

Süper Lig’in yeni ekibinde Play-Off primleri ve yeni sezona dair tek kuruş alamayan, üstüne üstlük karşılarında muhatap bulamayan oyuncular isyan bayrağını açtı, teknik heyet de oyunculardan yana durunca yönetim köşeye sıkıştı!

Erzurum'da büyük kriz!

Yıllar sonra Süper Lig’e dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da sezon öncesi maddi kriz patlak verdi. Tarihi bir başarıya imza atan, takımı Süper Lig’e taşıyan oyuncular ve teknik heyet; yönetime karşı isyan bayrağını açtı. Erzurum’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mavi- Beyazlılar’da yaşanan krizin tüm detaylarına ise FANATİK ulaştı.

Primler lafta kaldı


Futbolcuların geçen sezondan birikmiş alacakları vardı. Ümraniye ile oynanan Play-Off yarı finalinin primi dahi ödenmedi. Oyuncuların sözleşmesinde yazan şampiyonluk primleri ve bonuslar dahil, sezon öncesi hiçbir ödeme yapılmadı. Yeni sezon anlaşmaları sırasında TFF’den para gelir gelmez alacakların kapanması sözü verildi. Fakat bu da gerçekleşmedi. Futbolculara yalnızca 10 maç başı ödemesi yapıldı. Oyuncular için var olan durumun aynısı teknik heyet için de geçerli. Hal böyle olunca futbolcular yönetimle görüşmeye çalıştı, ancak karşılarında muhatap bulamayınca idman boykotuna karar verdi. Kaptanların bu durumu yönetime iletmesiyle kriz tırmandı.

Kaptanlar görüşme odasına!

İdarecilerin, kaptanlar Mert Nobre ve Burhan Eşer’den savunmalarını istediği öğrenilirken teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da haklı olduğunu düşündüğü oyuncularıyla aynı duruşu sergilemesi krizi iyice tırmandırdı. Erzurum’da sezon öncesi patlak veren krizin nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken; futbolcuların alacaklarının kapatılmasını istediği öğrenildi.

Ömer Necati Albayrak / FANATİK ÖZEL

B.B.Erzurumspor'da Mert Nobre ve Burhan Eşer kadro dışı bırakıldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ