MENÜ

Erzincanspor - Beşiktaş (CANLI)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 3-0’ın rövanşında 24Erzincanspor’a konuk olacak. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe derbisinden önce oynanacak kupa mücadelesinde önemli oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor. Peki, Erzincanspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Erzincanspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler ve maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Maç başladı.

Erzincanspor - Beşiktaş (CANLI)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bugün TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Anagold 24Erzincanspor’a konuk olacak. Siyah- Beyazlı takım, İstanbul’daki karşılaşmayı Tyler Boyd, Erdoğan Kaya ve Umut Nayir’i golleriyle 3-0 kazanmıştı. Beşiktaş, beraberlik veya galibiyet halinde adını bir üst tura yazdıracak. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, iki farklı yenilgide de tur atlayabilecek.

Haberin Devamı

Erzincanspor - Beşiktaş maçında 11'ler belli oldu

Erzincanspor: Süleyman Kasap, Ali Öztürk, Hüseyin, Ayhan, Yunus Emre, Abdurrahman, Halil, Hüseyin Erol, Enes, Yunus Emre Çakır, Kerem

Beşiktaş: Utku, Kerem, Necip, Erdoğan, Rıdvan, Orkan, Oğuzhan, Muhayer, Erdem, Boyd, Umut

Erzincanspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası’ndaki karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Kutluhan Bilgiç yöneteceği mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.


Listede 15 Türk var

Kara Kartal’ın bugün deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Abdullah Avcı, genç ve yedek ağırlıklı bir kadro belirledi.

Haberin Devamı

Listede; Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Doğukan Özkan, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Orkan Çınar, Necip Uysal, Muhayer Oktay, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Jeremain Lens, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin ve Abdoulay Diaby yer aldı.

Caner Erkin bugün cezalı

Kara Kartal’ın Yeni Malatyaspor mücadelesinde ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Caner Erkin, bugün 24Erzincanspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında forma giyemeyecek. Cezasını bu karşılaşmayla tamamlayacak olan tecrübeli sol bek, pazar günkü Fenerbahçe maçında sahada olacak.

YORUM YAZ