MENÜ

Erzincan'ın ayak sesleri

Şampiyonluk iddiasını sürdüren Erzincanspor, Play-Off mücadelesi veren Orduspor ile karşılaştı. Batuhan’ın attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrılan Erzincan, lider Darıca Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

Erzincan'ın ayak sesleri

3. Lig 2. Grup’ta haftanın maçında Yeni Orduspor, sahasında Erzincanspor’u ağırladı. Konuk ekip, mücadeleyi 38. dakikada Batuhan Er’in attığı golle 1-0 kazandı ve lider Darıca Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Orduspor ise 42 puanda kaldı ve zirve yolunda ağır bir yara aldı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki ekip de yakaladıkları pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın ilk tehlikeli atağı ev sahibi ekipten geldi. 22. dakikada karambolde topla buluşan Onur Ramazan, kaleye sert vurdu ancak savunma topu kornere attı.

Batuhan yararlanamadı

Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Erzincanspor aradığı golü 38’de buldu. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topla buluşan Batuhan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca, konuk ekip soyunma odasına önde gitti. İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Erzincanspor, 77. ve 84. dakikalarda yine Batuhan’la gole çok yaklaştı. Bu dakikaların ardından skoru koruyan konuk ekip, mücadeleyi 1-0 kazandı ve altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Diğer maçlar

Tekirdağ üzüldü, Kızılcabölük güldü!

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’taki Play-Off yarışında üst üste 2 yenilgiyle sarsılan Kızılcabölükspor, evinde 10 kişi tamamladığı maçta Tekirdağspor’u tek golle mağlup etmeyi başardı: 1-0. 18. dakikada ev sahibi ekibin golünü atan Melih, 78’inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu skorla puanını 43’e çıkaran Sarı- Kırmızılılar, Play-Off hattındaki yerini korudu.

Manisa Belediye kupaya koşuyor

3. Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluğa koşan lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Erbaaspor’u net bir skorla yenerek yoluna emin adımlarla devam etti: 2-0. Yeşil-Beyazlılar 40’ıncı dakikada Abdurrahman’ın golüyle öne geçerken, 86’ncı dakikada sahneye çıkan İsmail Köse, takımının 3 puanını perçinledi. Bu sonuçla puanını 59’a yükselten Ege temsilcisi, en yakın rakibi Bayrampaşa’nın 12 puan önünde zirvedeki yerini sağlama aldı.

Çorum büyük fırsat tepti

Çorum Belediyespor, 3. Grup’ta 2. sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu’yla golsüz berabere kaldı. Çorum, Play-Off potasının dışında kalırken Tarsus sıralamadaki yerini korudu.

Darıca tahtta çok farklı

2. Grup’ta lider Darıca Gençlerbirliği sahasında Diyarbekirspor’u 4-0 mağlup etti. En yakın rakibi 24 Erzincan’ın 3 puan önünde haftayı kapatan Darıca, liderliğini sürdürdü.

Cizrespor tırmanıyor

3. Grup’ta Play-Off hedefleyen Cizrespor konuk ettiği Aydınspor 1923’ü Vedat Aydın ve Muhammet’in attığı gollerle 2-0 yendi, potayla arasındaki farkı 3’e indirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ