MENÜ

Erwin Koeman: Soldado adam mı öldürdü? VİDEO

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, 2-0'lık Anderlecht galibiyetinin ardından PFDK'nın verdiği cezaları eleştirdi. Soldado'nun aldığı 6 maçlık ceza hakkında konuşan Koeman, "Soldado, 6 maç ceza alıyor ama nasıl oluyorda diğer oyuncu sıfır maç ceza alıyor. Gerçekten inanılmaz. Soldado birini mi öldürdü?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Anderlecht galibiyetinin ardından PFDK'nın Galatasaray derbisi hakkında verdiği cezaları değerlendirdi.

Haberin Devamı

PFDK'nın verdiği kararları adeletsiz olarak niteleyen Koeman, şu ifadeleri kullandı;

''SOLDADO, 6 MAÇLIK NE YAPMIŞ?''

Cezaları duydum. Örneğin Soldado. Gerçekten inanılmaz... Belhanda, Soldado'yu kovalayıp bir an kovalıyordu. Kafasını, dirseğini kullanıyor. Karşılığı ne? Sıfır maç. Bunun adaletini sağlayacak kişi ben değilim ama görüntüleri gördük. Görüntüler yalan mı söylüyor? Soldado, 6 maç ceza alıyor ama nasıl oluyorda diğer oyuncu sıfır maç ceza alıyor. Gerçekten inanılmaz. Soldado birini mi öldürdü? Ben gerçekten inanamıyorum bu kararlara. Soldado, 6 maçlık ne yapmış? Bence çok gülünç bir durum. Bu adalet mi? Bence değil. Ben futbola konsantre olmak istiyorum. Çünkü futbolu seviyorum. Bazen 4. hakemle tartışmalarınız tabii olabilir ama ben onlara saygı gösteriyorum. Hakemler olmadan futbol olmaz. Bazen hatalar yapılabilir ama hakemliğin zor bir iş olmasını bilmeliyiz. Özellikle Galatasaray - Fenerbahçe maçını yönetiyorsanız.

YORUM YAZ