MENÜ

Erwin Koeman: "Kazanmak zorundayız"

Antrenör olarak başladığı sezonda 3 maç önce Fenerbahçe'nin teknik patronu olan Erwin Koeman, zorlu Trabzonspor deplasmanında kayıp istemiyor. Rakibin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatan Hollandalı teknik adamın, “Seyircileri önünde kazanmak isteyecekler ama 3 puanı alarak çıkışımızı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

Erwin Koeman: "Kazanmak zorundayız"

Erwin Koeman, Galatasaray deplasmanında ilk kez Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu olarak sahaya çıkmıştı. 2-0 geriye düştükleri karşılaşmada alınan beraberlik sonrası gelen Anderlecht ve Alanya galibiyetleriyle Hollandalı teknik adam taraftardan da tam not almıştı. Yönetim de 57 yaşındaki teknik adamla devam etmeye karar vermişti. Milli ara sonrası ilk sınavını Trabzon gibi zorlu bir deplasmanda verecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör Erwin Koeman galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ülke milli takımlarına giden 14 oyuncu ve sakatlıklar yüzünden zaman zaman 6 oyuncuyla idman yapmak zorunda kalan deneyimli çalıştırıcı, “Milli aralar tüm takımlar için büyük handikap. Galatasaray bunun acısını çekti. Aynı durumu yaşamak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘3 puan almalıyız’

Trabzon’un ligde zor günler geçirdiğini hatırlatan Erwin Koeman, bu nedenle kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini belirtti. Galatasaray derbisinde geriden gelip aldıkları 1 puan ve arkasından gelen Alanya galibiyetiyle moral bulduklarını, oyun olarak da iyiye gittiklerini kaydeden Hollandalı teknik adam, “Rakibimizin de Süper Lig’deki durumu kritik. Kendi saha ve seyircilerinin önünde kazanmak isteyecekler. Her iki takım için de çok zor bir maç olacak ancak, üç puanı hanemize yazdırıp, çıkışımızı sürdürmek zorundayız. Buna çok ihtiyacımız var.” diye konuştu.

YORUM YAZ