MENÜ

Ertuğrul Ersoy UEFA'nın listesinde

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 17 Yaş Altı Milli Takımı forması giyen Yeşil Bursa takımı oyuncusu Ertuğrul Ersoy'u, gelecek vadeden isimler arasında gösterdi.

Ertuğrul Ersoy UEFA'nın listesinde

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Malta’da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nın ardından UEFA tarafından belirlenen izlenmesi gereken en iyi 10 oyuncu listesinde, Ertuğrul Ersoy’un da yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Milli oyuncu Ertuğrul Ersoy’un, 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nın en iyi 10 oyuncusu arasında gösterildiği kaydedilen açıklamada, "17 Yaş Altı Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı 3 maça da ilk 11’de başlayan Yeşil Bursa oyuncusu, tüm karşılaşmaların tamamında sahada yer alma başarısı gösterdi. Ertuğrul Ersoy ayrıca, mart ayındaki Elit Tur grup maçlarının üçünün de tamamında oynadı" denildi.

UEFA’nın internet sitesinde, Ertuğrul Ersoy’la ilgili değerlendirmede de "Hava hakimiyeti iyi, topla oynamada kendinden emin ve son derece çevik olan Ertuğrul, bu özellikleri ile günümüzde modern bir savunma oyuncusunun nasıl olacağını gösteriyor. Savunma oyuncusu olmasına rağmen turnuvada 2 de gol pası vermeyi başardı" ifadelerinin kullanıldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ