MENÜ

Ersun Yanal'ın yerine kulübede Recep Karatepe olacak

Süper Lig'in 24.haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak Fenerbahçe maçta bir ilk yaşanacak. Geçen hafta Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören teknik direktör Ersun Yanal ile sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle 1 maç ceza verilen ve cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan yardımcı antrenör Volkan Kazak sahaya çıkamayacak. Yanal-Kazak ikilisinin yokluğunda takımın başında Recep Karatepe olacak.

Ersun Yanal'ın yerine kulübede Recep Karatepe olacak

Fenerbaçe' nin bugün Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçta bir ilk yaşanacak. Geçen hafta Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören teknik direktör Ersun Yanal ile sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle 1 maç ceza verilen ve cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan yardımcı antrenör Volkan Kazak sahaya çıkamayacak. Yanal-Kazak ikilisinin yokluğunda takımın başında Recep Karatepe olacak.

Haberin Devamı

Ersun Yanalın yerine kulübede Recep Karatepe olacak

Karatepe'nin sahadaki yardımcısı Kağıtçıoğlu

1977 Ankara doğumlu olan UEFA Pro Lisans sahibi Recep Karatepe, amatör olarak futbol oynadı. 2008’den bu yana Ersun Yanal’ın ekibinde yer alan Karatepe, tecrübeli hoca ile birlikte Eskişehirspor, Fenerbahçe ve iki dönem Trabzonspor’da çalıştı. Son olarak yine Fenerbahçe’ye gelen Karatepe, kariyerinde ilk kez A takım sorumlusu olarak sahaya çıkacak. Maçta Karatepe’nin yanı sıra antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu kulübede yer alacak. (Spor Arena)

YORUM YAZ