MENÜ

Ersun Yanal'dan zafer sözü

Ersun Yanal, Salzburg sınavı öncesi düzenlediği basın toplantısında Avusturya'ya kazanma hedefiyle geldiklerini söyledi.

Ersun Yanal'dan zafer sözü

“Gücümüzü taraftardan alıyoruz. Stat dolacak” diyen teknik adam şunları söyledi: “Rakibimizi yenebilecek güçte bir takımız. Bunun için mücadele edeceğiz. Beni tanıyorsunuz. Oynayacağımız futbol konusunda ısrar edeceğim. Oynadığımız her maç sonrası Fenerbahçe’nin geliştiğini göreceksiniz. Kadronun çok fazla değiştiğini söyleyemem. Kafamdaki Fenerbahçe’ye ulaşmak için zaman var.” Yanal, “Kendinize bir hedef koydunuz mu?” şeklindeki soruya ise, “Kadromuzun geçen sene yaptığı performansı bu yıl Şampiyonlar Ligi’ne taşımak ilk hedef. Şu andaki ise iki karşılaşmayı geçip, Şampiyonlar Ligi’ne kalmak” yanıtını verdi. Transferde iki oyuncunun gündemde olduğunu söyleyerek Emenike-Cardozo ikilisini işaret eden Yanal, “Başkanımız ve yöneticilerimizle bu konuda görüştük. Fenerbahçe’nin çıkarları doğrultusunda transfer görüşmeleri sürüyor” dedi.

Kadlec: Stresliydik

Basın toplantısına katılan Kadlec ise, “Oyuncular olarak stresli bir zaman geçirdik. Şu anda Şampiyonlar Ligi’ne katılıyoruz. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ