MENÜ

Ersun Yanal gidiyor mu?

Yazarımız Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de yaşanan Ersun Yanal krizini yorumladı...

Ersun Yanal gidiyor mu?

Sarı-Lacivertliler'de yaşanan Ersun Yanal krizi gündemin ilk sırasında yer almaya devam ediyor. Hafta içi ortaya çıkan ve dün Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarla başka bir boyut kazanan meseleyle ilgili yazarımız Mehmet Demirkol şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Ersun Yanal'ın istifa edeceğini düşünmüyorum. Aziz Yıldırım da onu gönderen adam olmak istemez. Sezon planlamasına bakıldığında, hedef tarihinin Eylül'ün ilk haftası olduğu görülüyor. Normalde kulüpler
7 haftalık sezon başı hazırlığı yaparlar. 14 Temmuz'da sezonu açan Ersun Yanal'ın neden Süper Kupa'yı hedef almadığını anlamakta ben de zorlanıyorum. Muhtemelen Fenerbahçe yönetimi de, bu konuyu sorguluyordur. Ancak, mayıs başında belli olan bu programa Aziz Yıldırım'ın neden o tarihte itiraz etmediği ve şimdi tepki gösterdiği de başka bir soru işareti.

Ersun Yanal, kulüp ve takım içinde elektriği sever, çalıştığı her kulüpte hem yönetimle hem de oyuncularıyla sorun yaşamıştır. Bunu kendi konstantrasyonu için bir yöntem olarak da kullanır."

YORUM YAZ