MENÜ

Ersun Yanal çözümü buldu

Son 2 lig maçında 1 gol atan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, hücum bölgesindeki problemi giderecek reçeteyi yazdı. N’Doye ve Rodallega kanat akınlarıyla ilgili özel olarak çalıştırılırken, formu düşen Castillo’nun yerine ise Yusuf Erdoğan 11’e girecek.

Ersun Yanal çözümü buldu

Sezonun ikinci yarısına 4’te 4 yaparak başlayan ancak iki haftadır rakipleriyle berabere kalan Trabzonspor’da, en dikkat çeken nokta bu süreçte 1 gol atılması. Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Konyaspor deplasmanında da 1-1’e razı olan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal olaya el attı.

Hücum bölgesindeki verimliliği yeniden artırmak isteyen Yanal, kanat akınları üzerinde duruyor.

Takımın forvetleri N’Doye ve Rodallega antrenmanlarda özellikle yan taraftan gelecek ortalarla ilgili çalıştırılırken, bu ikiliyle bizzat Yanal ilgileniyor.

Okay-Onazi faktörü

Olcay Şahan’ın maç içindeki isteğinden ve hırsından memnun olan Ersun hoca, Castillo konusunda ise aynı şeyleri düşünmüyor. Ekibiyle birlikte yaptığı analizlerde Castillo’nun özellikle iki maçtır çok top ezdiğini ve form düşüklüğü yaşadığını tespit eden Yanal, onun yerine Karabükspor mücadelesinde kanatta Yusuf Erdoğan’ı ilk 11’de oynatmayı planlıyor.

Öte yandan Okay Yokuşlu’nun dönüşüyle birlikte orta alanda ideal dizilişe dönecek olan Trabzonspor’da, Onazi-Okay ikilisinin hücuma daha çok destek vermesi ve dönen topları çok iyi takip etmeleri istendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ