MENÜ

Ersun Yanal: Antalyaspor önemli kazanımlar elde edecek

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından zor bir deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Golden sonra rakibin daha da baskısını artırdığını vurgulayan, ''Sakat oyuncularımız var. Döndüklerinde hem deneyimli hem de genç oyuncularımızın karmasıyla Antalyaspor önemli kazanımlar elde edecek." dedi.

Ersun Yanal: Antalyaspor önemli kazanımlar elde edecek

Süper Lig’in 34. haftasında Hes Kablo Kayserispor’a konuk olan Fraport TAV Antalyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, zor bir deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Uzun süre sonra deplasmanda galip geldiklerini anımsatan Yanal, "Bu maçları oynamak kolay değil. Biz bir an önce ligdeki durumumuzu daha rahat bir duruma çekip, oyunu daha farklı yönlere çekmek istiyoruz. Göztepe maçından bu tarafa deplasmanda kazanamıyorduk. Pandemi dolayısıyla deplasman sayılmaz ama dış saha galibiyetini uzun süreçten sonra aldık." diye konuştu.

Golden sonra rakibin daha da baskısını artırdığını vurgulayan Yanal, şunları kaydetti:

"Bulduğumuz gol sonrasında aslında çok rahat gol pozisyonu yaratabilirdik. Rakip iyi direndi, iyi baskı kurdu. Biz savunmayla iyi karşılık verdik. Son dakikada belki skoru değiştirebilirdik. Genç oyuncularımız var. Bu genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak, onların geleceğini Antalyaspor için geliştirmek, en büyük amaçlarımızdan bir tanesi. Sakat oyuncularımız var. Döndüklerinde hem deneyimli hem de genç oyuncularımızın karmasıyla Antalyaspor önemli kazanımlar elde edecek."

YORUM YAZ