MENÜ

Ersun Yanal: Amacımız Türkiye Kupası'nı iyi bir yerde tamamlamak

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirtti ve "Hedefimiz iyi bir kadroyla, iyi bir sonuçla Türkiye Kupası'nı iyi bir yerde tamamlamak" dedi.

Ersun Yanal: Amacımız Türkiye Kupası'nı iyi bir yerde tamamlamak

YANAL: EKSİKLERİMİZ ÇOK

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek yarı finale yükselen Fraport TAV Antalyaspor teknik direktörü Ersun Yanal, turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, "21 takımlı ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında oldukça yoğun bir programla oynuyoruz. Bugün gördük ki rakibimiz oldukça eksik kadroyla çıktı. Aynı şey bizde de geçerli. Bir çok oyuncuyu zaman zaman hem sakatlıklar ve yorgunluktan dolayı kullanamıyoruz. Böyle bir ortamda oyuncuların sahna içindeki mücadelelerinden dolayı her iki takımın oyuncularını, idari ve teknik kadroyu kutluyorum. Çünkü zor bir iş. İstediğimiz hedeflerimizden bir tanesi olan kupa finali için bir adım daha yaklaştık. İki Antalya takımı kaldı ki iki Antalya takımından biri kupa finali oynayacak. Bu da güzel bir gelişme. Biz takım olarak istediğimiz oyun planını geliştirmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz çok. Bunu geliştirmek ve daha iyi oynamak için özellikle hücum geçişlerini daha iyi yapmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

İsteğimiz oyun planını rakibe kabul ettirdik. Duran toplar dışında tehlikeli olduklarını sanmıyorum. Ama bir gerçek var ki bizim de oyunumuzu özellikle ofansif geçişlerimizi daha iyi oynamamız gerekiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum, oyun disiplinlerinden dolayı. Ondan bu disiplinden vaz geçmeden oynamaya devam ediyorlar ve gelişiyorlar. Önümüzdeki hedeflere yürümeye devam edeceğiz. Pazartesi günü bir maçımız var. Pazartesi oynayacağımız lig maçıyla devam edeceğiz. Bu tempo bizi bakalım sezon sonu nereye sürükleyecek. Bizim de hedefimiz iyi bir kadroyla, iyi bir sonuçla Türkiye Kupası'nı iyi bir yerde tamamlamak" dedi.

DHA

YORUM YAZ