MENÜ

"Ersun Yanal Adebayor'u düşünmüyor"

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla puanını 20'ye yükselterek 14. sıraya yükseldi. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçını ve Fenerbahçe'nin transfer gündemini değerlendirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kadıköy'de Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler nefes kesen maçtan 3-2 galip ayrılarak puanını 20'ye yükseltti ve 14. sırada yerini aldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçını ve Fenerbahçe'nin transfer gündemini değerlendirdi.

Medipol Başakşehir'in devre arasında Neustadter'i kadrosuna katmak için Fenerbahçe'yle görüşme yaptığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Medipol Başakşehir, nasıl olsa Fenerbahçe Neustadter'i gözden çıkardı, bedavaya alırız. Nasıl olsa Da Costa'yı sattık diye. Ama ne yaptılar Serdar Taşçı'yı aldılar." dedi.

Medipol Başakşehir forması giyen Adebayor'un transferde Fenerbahçe'yle anılması hakkında değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, "Bildiğim kadarıyla Ersun hoca Adebayor'u kadroda düşünmüyor. Ama mecburiyet olur onu bilemem. Adebayor'un da sözleşmesi var onu almak da kolay değil şu şartlarda. O yüzden ben Fenerbahçe'nin 1 veya 2 orta saha ya da 1 orta saha 1 santrfor belki alabileceğini düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Soldado'nun performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Soldado iş yapacaktır ama bazen de oyunun devamında kaybolabiliyor." dedi.

YORUM YAZ