MENÜ

Ersin Destanoğlu'ndan transfer açıklaması! Lyon...

Gaziantep maçında gördüğü kırmızının ardından 2 maç ceza alan Ersin Destanoğlu, sonrasında ise Utku'nun başarılı performansıyla yedek kalmıştı. 19 yaşındaki eldiven, kupada Tarsus karşılaşmasıyla birlikte 4 maç aradan sonra formasına yeniden kavuştu.

Ersin Destanoğlu'ndan transfer açıklaması! Lyon...

Kara Kartal'ın başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu, Gaziantep FK karşısında gördüğü kırmızı kartın ardından 2 maç men cezası almıştı. 19 yaşındaki eldiven, cezasının bitmesine rağmen Utku Yuvakuran'ın başarılı performansından ötürü Kasımpaşa ve Alanyaspor mücadelelerinde de yedek soyundu. Genç kaleci, 4 maç aradan sonra geri döndü. Ersin, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında Siyah-Beyazlı formasına kavuştu. 90 dakika boyunca 2. Lig ekibi karşısında zorlanmayan Ersin Destanoğlu, 80. dakikada Mertan Çam'ın attığı gole engel olamadı, kalesine gelen diğer isabetli şutta ise hata yapmadı.

Haberin Devamı

‘Başkanımız açıklamayı yapar’

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon’un takibinde olan ve bonservisi için Siyah-Beyazlılar’a 4.5 milyon Euro (43 milyon TL) önerildiği bildirilen Ersin, Beşiktaş ile sözleşme uzatıp uzatmadığıyla ilgili soruya temkinli cevap verdi. Genç file bekçisi, ‘’Gereken açıklamayı başkanımız yapar. Ben bir şey demeyeyim” diye konuştu.

YORUM YAZ