MENÜ

Ersan Parlatan: Camiamız adına buradan kutlamak istiyorum

Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, 0-0 berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından, ''Bugün buraya gelirken, kazanmak için geldiğimizi, oyuncularımıza söyledik. Elimizden geleni yaptık, oyuncularımıza kötü yorum yapamayız'' diye konuştu. Kayserisporun kalecisi Doğan'ı kutlayan Parlatan, ''Değerli, 18 yaşında bir gencimiz. Onu camiamız adına buradan kutlamak istiyorum" diye konuştu.

Ersan Parlatan: Camiamız adına buradan kutlamak istiyorum

Süper Lig'in 35. haftasında İttifak Holding Konyaspor, sahasında Hes Kablo Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, 90 dakikanın ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Parlatan, 3 puan almak için sahaya çıktıklarını ifade ederek, ''Bugün buraya gelirken, kazanmak için geldiğimizi, oyuncularımıza söyledik. Elimizden geleni yaptık, oyuncularımıza kötü yorum yapamayız. Maçın ilk dakikasından 85’inci dakikasına kadar gol atmak için istek ve arzu vardı. Burada hücum yaparken, Kayserispor’a pozisyon vermemekte başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz. 1 puan almak tabi ki çok değerli demeyim ama 3 puan almak için çıktığımız mücadelede gol atmak için çabaladık. Kayserisporun kalecisi Doğan'ı kutlamak lazım. Değerli, 18 yaşında bir gencimiz. Onu camiamız adına buradan kutlamak istiyorum" diye konuştu.

YORUM YAZ