MENÜ

Erol Bulut: Hedefimiz vardı, o hedeften şimdi çok uzaktayız

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Giresunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Deplasmanlarda istedikleri sonuçta almakta zorluk yaşadıklarını belirten Bulut, ''Hedefimiz vardı, o hedeften şimdi çok uzaktayız. Kalan maçları çok iyi bir şekilde değerlendirip, ligi en iyi şekilde tamamlayacağız'' dedi.

Erol Bulut: Hedefimiz vardı, o hedeften şimdi çok uzaktayız

Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Giresunspor'a 2-1 mağlup olan ve galibiyet hasreti 6 maça yükselerek 37 puanla 14. sıraya gerileyen Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deplasmanlarda istedikleri sonuçta almakta zorluk yaşadıklarını belirten Bulut, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Hedefimiz vardı, o hedeften şimdi çok uzaktayız'

''Rakibimiz erken gol buldu. Sonra daha iyi oynadık. Baskılı oynamaya çalıştık, sonra kazandığımız bir penaltı oldu. İkinci yarı da başladık. Serbest vuruş ve kontradan gol yedik, deplasmanda bunun olmaması gerekiyor. Ceza sahası içinde yeteri kadar futbolcu varken, kaybettik. Rakip de kazanmak istiyordu, biz de kazanmak istiyorduk. Deplasmanda oynadığımız oyunlar belli. Maalesef bugüne kadar deplasmandan istediğimiz sonuçları alamadık. Bu takımla kalan 9 maçı oynayacağız. Hedefimiz vardı, o hedeften şimdi çok uzaktayız. Kalan maçları çok iyi bir şekilde değerlendirip, ligi en iyi şekilde tamamlayacağız.''

YORUM YAZ