MENÜ

Erol Bulut: Bizim gibi bir takıma yakışmadı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-3 berabere kaldıkları Göztepe maçını değerlendirdi. 3 kez öne geçmelerine rağmen kazanamadıklarının altını çizen Bulut, ''Bu bizim gibi bir takıma yakışmadı. Çok gol yiyen, defansta hata yapan bir takım değiliz. 3 hata yaptık, 3 gol yedik.'' dedi.

Erol Bulut: Bizim gibi bir takıma yakışmadı

Süper Lig’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından galibiyeti bulunmayan iki ekibin mücadelesinde Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, ekranları başındaki taraftarlar için güzel bir maçın geride kaldığını ve 6 golün atıldığını kaydetti.

Haberin Devamı

Kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Bulut, "3 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Değerlendirmediğimiz pozisyonlar vardı. 3 kez öne geçtik, rakibimiz 3 gol atarak eşitledi. Bu bizim gibi bir takıma yakışmadı. Çok gol yiyen, defansta hata yapan bir takım değiliz. 3 hata yaptık, 3 gol yedik. Bunları analiz edip değerlendireceğiz." dedi.

YORUM YAZ