MENÜ

Erol Bulut: ‘Beşiktaş'tan puan alacağız'

7 puan toplayarak lige iyi başlayan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuşutu. Bulut, ''Geçen sezon Fenerbahçe’ye karşı galibiyetimiz yoktu. Bu sezon onu tersine çevirdik. Hedefimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan takımlar değil. İstanbul’dan inşallah puansız dönmeyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Erol Bulut: ‘Beşiktaş'tan puan alacağız'

Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak olan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut net konuştu. Sarı- Kırmızılılar’ın hocası, “Geçen sezon Fenerbahçe’ye karşı galibiyetimiz yoktu. Bu sezon onu tersine çevirdik. Hedefimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan takımlar değil. İstanbul’dan inşallah puansız dönmeyeceğiz. İyi futbol oynayıp, istediğimiz oyunu sahada sergilemek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Her maçta puan almak için çabaladıklarını vurgulayan Bulut, “Güçlü ve şampiyonluk yaşamış bir takıma karşı oynayacağız. Kadrosu güçlü, tempoyu iyi ayarlayan bir ekip. Hücum anlamında iyi oyunculara sahipler ama defansta zaafları var. Biz, rakibin hücum oyununa karşı önlemlerimizi alacağız. Rakibin eksiklerini iyi değerlendirip gol yollarında etkili olmaya çalışacağız” dedi.

YORUM YAZ