MENÜ

Erman Toroğlu'ndan flaş açıklamalar

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Alanyaspor maçını yorumladı.

Erman Toroğlu'ndan flaş açıklamalar

Fenerbahçe, evinde Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Başakşehir zaferi sonrası taraftarları önüne çıkan Sarı-Lacivertliler, Giuliano (2) ve Fernandao'nun golleriyle 3-0 kazandı.

Mücadelenin ardından A Spor'da değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları:

"İlk yarıda 6 tane pozisyon var. Üçü Fenerbahçe'nin 3 Alanyaspor'un. Fenerbahçe'nin üç pozisyonu ikisi gol oldu bir tanesi direğe vurdu. Gol olanlardan bir tanesi ofsayt. Fernandao'nun attığı gol 1 metre ofsayt. Artık çarşı karışacak. Alanya girdiklerini kaçırdı. Maçın özeti bu."

'Fenerbahçe keyif vermiyor'

"Fenerbahçe hiç bir halt oynamıyor. Alanyaspor kendi yağınla oynuyor. Fenerbahçe tecrübesiylen götürüyor. 4-0, 5-0 olabilir. Fenerbahçe keyif vermiyor, Beşiktaş keyif vermiyor, sadece Galatasaray biraz keyif veriyor. Başakşehir de eskisi gibi pek keyif vermiyor."

Fenerbahçe - Alanyaspor maç sonucu: 3-0

Mehmet Ekici'yi eleştirdi

"Mehmet Ekici'nin ne olduğu belli değil. Gelsin oynasın abi. Ne ekici ne dikici. Gel dik bakalım görelim. Rotasyona bakacak olursak Alper ve Şener var. Fenerbahçe bu maçı alırsa ilk üçte. Ama bir şey oynuyor mu? oynamıyor. Ama mücadele ediyor. Baktığın zaman Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde sadece bir yabancı var. O da Dirar. İstanbul'dan puan alacaksan en az iki gol atman lazım. Gol atamazsan 0-0 bitiremezsin. Bu çok net. "

Giuliano'nun golüne hayran kaldı

"Fenerbahçe maç fazlasıyla ikinci sırada. Fenerbahçe'nin oynadığı oyun bu. Maç içinde aklımızda kalan tek olay Giuliano'nun attığı iki hareket. Kaleciyi geçişi ve vuruşu. Üst düze oyuncunun yapabileceği bir vuruş bu. Onun haricinde ilk yarı 6 pozisyon var. Fenerbahçe 2 gol attı bir direkten döndü. Alanyaspor'un 3 pozisyonu var. Fenerbahçe'nin ikinci yarı bir penaltısı var."

"Kameni iyi kaleci. Volkan'ın en zayıf yeri uzaktan atılan şutlar. Talisca'da haftaya oynamayacak. Son derece haksız gördü kartı."

Ajansspor

Fenerbahçeli futbolculardan örnek hareket

Haberin Devamı
YORUM YAZ