MENÜ

Erman Kılıç: Devre arasına moralle girmek istiyoruz

Evinde Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK'yı 1-0 yenerek 2 haftalık galibiyet hasretine son veren Kuşadasıspor'da teknik direktör Erman Kılıç, ''Gelecek hafta deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da puan veya puanlarla ayrılıp devre arasına moralle girmek istiyoruz" dedi.

Erman Kılıç: Devre arasına moralle girmek istiyoruz

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK'yı 1-0 yenerek 2 haftalık galibiyet hasretine son veren Kuşadasıspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor.

Haberin Devamı

Ligde 28 puan ile Play-Off hattının 2 puan gerisinde 6'ncı sırada bulunduklarını belirten teknik direktör Erman Kılıç, "Rakibimiz karşısında ilk yarıda etkili bir futbol oynamamıza rağmen gol yollarında etkili olamadık. İkinci yarıda ataklarımızı sıklaştırıp golü bulduk. Gelecek hafta deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da puan veya puanlarla ayrılıp devre arasına moralle girmek istiyoruz" dedi.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Erman Kılıç yönetiminde daha önce çıktığı 2 maçta Alagöz Holding Iğdır FK ve Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. (DHA)

YORUM YAZ