MENÜ

Erling Haaland hedefini belirledi: Ballon d'Or'u kazanmak

Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşine takan Erling Haaland'ın geleceği tartışılmaya devam ediyor. Norveçli golcünün Ballon d'Or kazanabileceği bir kulüpte oynamak istediği iddia edildi.

Erling Haaland hedefini belirledi: Ballon d'Or'u kazanmak

Manchester City, Real Madrid ve Barcelona'nın transfer listesinde yer alan Erling Haaland'ın geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Borussia Dortmund forması giyen yıldız golcünün sezon sonu takımdan ayrılması gündemde yer alırken, Haaland için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre futbol tarihine adını yazdırmak isteyen Haaland Ballon d'Or kazanabileceği bir kulüpte oynamak istiyor. Bu isteğini adeta bir takıntı haline getirdiği belietilen Norveçli golcünün, talebini menajeri Mino Raiola'ya da aktardığı belirtilenler arasında yer alıyor.

Haaland'ın transferinde Mino Raiola etkisi

Haaland'ın transferinde futbolcunun dünyaca ünlü menajeri Mino Raiola'nın büyük bir etkisi olablir. Mino Raiola ve Haaland'ın babası, bir yıldır Avrupa'nın en büyük kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor, antrenman sahalarını ziyaret ediyor, her birinde oynayacağı rolü soruyor ve kıtadaki projelerin her biri hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışıyor. Şu ana kadar öncelik ise Manchester City ve Real Madrid'e verildimiş durumda.

Haberin Devamı

Haaland ise hangi takıma giderse gitsin önemli bir oyuncu olmak istiyor ama hücumda başka bir büyük isimle oynamaktan da çekinmiyor.

Dortmund ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Haaland, bu sezon 20 maçta forma giyerken 23 gol ve 6 asistlik performans göstermiş durumda.

YORUM YAZ