MENÜ

Erken seçim yok

Maçtan sonra yönetim kurulu kurulu Necmettin Aytekin'in evinde toplandı. Trabzon kanadındaki yöneticiler, “Mayısta erken seçim kararı alalım” diye bastırdı. Ancak başkanın kararı net: Seçim, zamanında yapılacak.

Erken seçim yok

Fenerbahçe karşısında yaşanan hüsrandan sonra, Bordo-Mavili camia adeta fokurdamaya başladı. Yönetim içerisinde de ciddi çatlaklar oluştu. Yöneticiler, karşılaşma sonrasında Necmettin Aytekin’in evinde bir araya geldi. Fikir alış verişinde bulundu. Özellikle Trabzon kanadından olan yöneticiler, ligin bitmesinin ardından mayıs ayında olağanüstü kongre yapılması konusunda ısrarcı oldu. Ancak Sadri Şener ve ona yakın isimler, bu öneriye sıcak bakmadı. Sadri Şener’in, istikrar açısından erken seçimi istemediği ve kongrenin normal zamanı olan Aralık ayında yapılması konusunda kararlı olduğu kaydedildi.

Yeniden aday olacak


Sadri Şener, şu ana kadar yeniden aday olup olmayacağı konusunda net bir açıklama yapmadı. Başkanın yakın çevresinden edinilen bilgilere göre ise Şener büyük bir ihtimalle yeniden başkan olmak için Aralık’taki kongrede adaylığını koyacak. Ancak Sadri Şener’in, mevcut yönetim kurulunda önemli revizyonlar yapacağı da öğrenildi.

Locaya gitti ama

Sarı-Lacivertliler karşısında taraftarların istifaya çağırması sonrasında Sadri Şener, eski şeref tribününde oturduğu koltuğu terk etmişti. Şener’in hemen stattan ayrılmadığı, maçı bir süre de locadan izlediği öğrenildi. Ancak takımın kötü futbolu sonrası morali iyice bozulunca, locadan da ayrılarak stadı terk etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ