MENÜ

'Erkek gibi oynayın'

Tecrübeli çalıştırıcı, Karabük maçını sadece 2 faulle tamamlayan öğrencilerini ikaz ederek, “Gereksiz sertliğe karşıyım. Ancak koca 90 dakikada 2 faul yaptıysak, bir yerlerde yanlış var demektir” dedi

'Erkek gibi oynayın'

Ligdeki ilk 3 maçında 4 puan toplayan Galatasaray, sezona hiç de istediği gibi başlayamadı. Ortaya konulan futbol da kimseyi tatmin etmedi. Gol pozisyonu üretmekte zorlanan Cim Bom’un, tüm bunların dışında çok ilginç bir istatistiği var. Sarı-Kırmızılılar, 3 lig maçında sadece 25 faul yaparak, en az faul yapan takım konumuna geldi. Cim Bom’un bu alandaki en yakın rakibi olan Fenerbahçe’nin ise toplamda 36 faulü var. Galatasaray, Karabükspor maçında ise bu alanda adeta rekor kırdı. Bu mücadelede Aslan, sadece 2 faulle karşılaşmayı tamamladı. Bu faullerden birini de kaleci Muslera yaptı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Galatasaray’la ilgili bir diğer ilginç not da sarı kart görmeden kırmızı kart görülmüş olması.

Haberin Devamı

‘Daha sert olmalıyız’

Fatih Terim, Karabükspor maçının ardından oyuncularıyla bir toplantı düzenleyerek uyarılarda bulundu. Terim, “Sizce Karabükspor maçını sadece 2 faullü tamamlamamız normal bir durum mu? Gereksiz sertliğe kesinlikle karşıyım. Ancak koca 90 dakikada sadece 2 faul yaptıysak, bir yerlerde yanlışlık var demektir. İkili mücadelelerde daha sağlam durmalıyız, daha sert oynamalıyız. Tabiri caizse, erkek gibi oynamalıyız” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ