MENÜ

Erkan Sözeri: "Bu hafta cepten yedik"

Deplasmanda Balıkesirspor'a 3-1 mağlup olarak 12. hafta sonunda nağmağlup ünvanını kaybeden Gençlerbirliği'nde teknik direktör Erkan Sözeri, ''Yolumuza devam edeceğiz, cepten yedik biraz, kredimizi kullandık diyelim. Önümüzdeki İstanbulspor maçına daha iyi hazırlanacağız” dedi.

Erkan Sözeri: "Bu hafta cepten yedik"

Balıkesirspor Baltoki Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında sahasında lider Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sözeri, maç sonrası mağlubiyet beklemediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sözeri, “Açıkçası burada mağlubiyeti beklemiyorduk. Ama bugün ilk defa mağlup olduk 12. maçta. Fazla söyleyecek bir şey yok. Maçı kazanacak kadar motive olmadığımız ortadaydı. Motivasyon konsantrasyon eksikliğimiz vardı bu bir gerçek buda sahaya yansıdı. Buna rağmen 1-1 yakaladık. İkinci yarıda özellikle oyunu yöneten bizdik. Kötü konsantrasyonumuza rağmen 1-1’de kabullenemedik, galibiyeti kovaladık. Bu arada bir penaltı, kurtardık dönüşünde golü yedik. Yani bugün neresinden bakarsanız bakın yapmayacağız, hataları, eksikleri, konsantrasyon eksiklerini yaptık ve mağlup olduk. Balıkesirspor’u kutluyorum. Giray hocayı kutluyorum. Gerçekten iyi hazırlamış takımını, bizden daha çok istediler, inandılar ve galibiyeti hak ettiler. Yolumuza devam edeceğiz, cepten yedik biraz, kredimizi kullandık diyelim. Önümüzdeki İstanbulspor maçına daha iyi hazırlanacağız” dedi.

YORUM YAZ