MENÜ

Erik Ten Hag'dan, Cristiano Ronaldo açıklaması: Satılık değil!

Geçen sezon başında 12 yıl sonra Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo'nun yeni sezon kampına katılmaması ayrılık iddialarını beraberinde getirmişti. CR7 için Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Erik Ten Hag'dan açıklama geldi. Hollandalı hoca, "Kişisel sorunlarından dolayı Cristiano Ronaldo bizimle değil. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum. Cristiano satılık değil!" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Erik Ten Hag'dan, Cristiano Ronaldo açıklaması: Satılık değil!

Manchester United-Cristiano Ronaldo arasında ortaya atılan kriz iddialarıyla ilgili flaş gelişme... Kırmızı Şeytanlar'ın, Tayland ve Avustralya kamplarına ailevi sorunları olduğunu ileterek katılmayan CR7'nin takımdan ayrılacağı öne sürülmüştü. ManU'nun, Avrupa Kupaları'nda olmayacak olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takıma transfer olmak istediği yazılan Portekizli süperstar için Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Erik Ten Hagdan, Cristiano Ronaldo açıklaması: Satılık değil

İddialara son noktayı koymak isteyen Hollandalı çalıştırıcı, "Kişisel sorunlarından dolayı Cristiano Ronaldo bizimle değil. Biz bu sezon için Cristiano ile plan yapıyoruz. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum. Bu sorun ortaya çıkmadan önce onunla konuştum. Onunla gerçekten iyi bir konuşma yaptım, ama bu benimle onun arasında kalacak. Ama Cristiano satılık değil, onu söylemeliyim" dedi.

37 yaşındaki Ronaldo geçen sezon ManU formasıyla 38 maça çıkarken, 24 gol, 3 asistle oynadı.

YORUM YAZ