MENÜ

Erhan Altın: Taraftarın yüzünü güldüreceğiz

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Futbolcularıma yürekten inanıyorum. Allah nasip ederse seyircimizin yüzünü güldürmek ve onları mutlu etmek adına Samsun'a galibiyet getirmek istiyoruz" dedi.

Erhan Altın: Taraftarın yüzünü güldüreceğiz

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmada sakatlıkları bulunan oyunculardan Zafer takımdan ayrı düz koşu yaparken, Canberk Aydın ise salonda çalıştı. Yaklaşık 40 dakika istasyon çalışması gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar, yarı sahadaki çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Milli maçlar nedeni ile liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten teknik patron Erhan Altın, "En azından sakatlıklardan gelen arkadaşlarımızın tempo anlamında hazırlanması yönünde bizim için iyi bir ara oldu. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarımızı güç ve mental anlamda hazır tutmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizi hatırlatan Altın, "Herkesin bildiği gibi Samsunspor'da ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Ama teknik heyetimiz ve futbolcularımız bunu hiçbir zaman ne antrenmana ne de sahaya yansıtmadık, yansıtmayacağız da. Samsunspor bu anlamda çok şanslı. Çünkü benim şuanda 31 bir tane aslanlar gibi futbolcu topluluğum var. Futbolcularım, karakter yapılarını, özgüvenlerini, kendilerine olan saygılarını ve kişiliklerini her zaman ön planda tutarak, hem maçtaki, hem de antrenmanlardaki performansları ile sadece işlerini yapmaya çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedeften bizi hiç kimse saptıramaz. Biz yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Antalyaspor'un ligin iyi takımlarından olduğunu ifade eden Kırmızı-Beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, şöyle devam etti:

"Biz her takıma saygı gösteriyoruz. Ligdeki 17 takımı ne kendimizden üstün, ne de aşağıda görüyoruz. Futbol becerimizi, karakterimizi, mantalitemizi sahaya yansıtıp evimize 3 puanla dönmek istiyoruz. Bu maç bizim için olduğu gibi Antalyaspor için de önemli. Yani kolay bir karşılaşma olmayacak. 2 tane futbol oynamayı benimseyen, sahayla futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışan takım karşı karşıya gelecek. Seyir yönünden muhteşem bir maç olacağını tahmin ediyorum. Futbolcularıma yürekten inanıyorum. Allah nasip ederse seyircimizin yüzünü güldürmek ve onları mutlu etmek adına Samsun'a galibiyet getirmek istiyoruz. Recep Niyaz tamamen iyileşti. Antrenmanlardaki mücadelesi, hırsı, sakatlık korkusunu üzerinden attığını gösterdi. Ancak Recep'in biraz daha zamana, güce ihtiyacı var. Kendisiyle de tempo eksiği olduğunu konuştuk. Şuanda 90 dakikayı çıkartacak durumda değil. Takımdaki herkesin Recep Niyaz'a ihtiyacı var. 20, 30, 40 dakika derken yavaş yavaş kendisine 90 dakikalık kondisyon kazandırmayı hedefliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ