MENÜ

Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti tekrar karşı karşıya

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ilk devrenin son haftanı Anadolu Efes - Galatasaray Odeabank mücadelesine sahne olacak. Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti ise bu maçla birlikte daha önce görev yapmış oldukları eski takımlarına karşı sahaya çıkacaklar.

Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti tekrar karşı karşıya

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk devresi Anadolu Efes - Galatasaray Odeabank karşılaşmasıyla kapanıyor.

Ergin Ataman, ayrıldıktan sonra ilk kez Galatasaray karşısında

Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, 2012-2017 yılları arasında görev yaptığı Galatasaray Odeabank ile ayrıldıktan sonra ilk kez karşılaşmaya hazırlanıyor.

Ergin Ataman, Galatasaray karşısında son maçına 22 Mayıs 2012'de Beşiktaş'ın başındayken çıkmıştı. Beşiktaş, o karşılaşmada Oktay Mahmuti yönetimindeki Galatasaray'ı 84-73 mağlup ederek yarı final serisini 3-1 kazanıp ligde final serisine yükselmeyi başarmıştı.

2063 gün sonra Oktay Mahmuti tekrar Galatasaray'ın başında sahaya çıkıyor

22 Mayıs 2012'deki karşılaşma Ergin Ataman'ın, Galatasaray'a karşı çıktığı son maç olduğu gibi Oktay Mahmuti'nin de Galatasaray yönetiminde çıktığı son maç olmuştu.

Erman Kunter sonrası takımın başına geçen Oktay Mahmuti, son maçını Ergin Ataman yönetimindeki bir takıma karşı oynadıktan sonra şimdi sarı-kırmızılıların yönetimindeki ilk maçını da Ergin Ataman takımına karşı oynamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ