MENÜ

Ergin Ataman: "Seriyi kazanacağız"

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında deplasmanda Barcelona Lassa'yı 102-68 mağlup eden temsilcimiz Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maçtan sonra yaptığı açıklamada seriyi kazanacaklarını ifade etti.

Ergin Ataman: "Seriyi kazanacağız"

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında Barcelona Lassa'yı deplasmanda 102-68'lik tarihi skorla mağlup eden temsilcimiz Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maçın ardından yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takımına olan inancını dile getiren Ataman, "Şimdilik sadece maçı kazandık. Seriyi kazanacağız. Mükemmel oynadık ve geri adım atadık. Savunmada yaptığımız taktiksel değişiklik iyi tuttu. Barcelona'nın hücum düzenlerini bu sefer de biz bozmayı başardık. Hücumda da İstanbul'daki hataları yapmadık. Shane Larkin başta olmak üzere tüm oyuncularımız muhteşem bir performans ortaya koydu" dedi.

Dördüncü maçın farklı geçeceğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Her maçın ayrı hikayesi olur. Buradaki son maçımız böyle olmaz. Biz, mükemmel oynadık ve Barcelona demoralize oldu. Şimdi 2-1 öndeyiz ve Final Four'a kalmamız için bir maç kazanmamız lazım. Kaybedersek işin bu sefer İstanbul cehennemi var ama biz işi burada bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ