MENÜ

Ergin Ataman: Mükemmel basketbol oynadık

Barcelona’yı 86-79 mağlup eden Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, müsabakanın ikinci ve üçüncü çeyreğinde çok iyi oynadıklarını söyledi. Ataman, "Larkin oyuna girdikten sonra özellikle ikinci ve üçüncü çeyrekte mükemmel basketbol oynadık. Bu maçta 19 asist yaptık" ifadelerini kullandı

Ergin Ataman: Mükemmel basketbol oynadık

THY Avrupa Ligi’nin 16. haftasında İspanya ekibi Barcelona’yı 86-79 mağlup eden Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, müsabakanın ikinci ve üçüncü çeyreğinde çok iyi oynadıklarını söyledi. Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Ataman, mücadeleye iyi başlayamadıklarını belirterek, "Hücumda çok atış kaçırdık. Larkin oyuna girdikten sonra özellikle ikinci ve üçüncü çeyrekte mükemmel basketbol oynadık. Bu maçta 19 asist yaptık. Son çeyrekte ise yorulduk. Sıralamamız nedeniyle biraz strese girdik, basit hatalar yaptık. Ancak son 2-3 dakikada kontrolü geri sağladık. Son 2 yıldır oynadığımız basketbolu bugün sahaya yansıttık ve maçı kazandık." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Deneyimli başantrenör, kaydettiği 23 sayıyla galibiyette önemli rol oynayan milli oyuncu Shane Larkin ile ilgili, "Larkin’in bu maçtaki performansı, tüm spor kamuoyunun beklediği bir performanstı. Bunu en çok biz bekliyorduk. Çok ciddi bir katkı verdi. Takımın yıldız oyuncusu. Yıldız oyuncular takımlarını sürüklüyor. Larkin’in sezon başında ciddi sıkıntıları vardı. Çok çalışıyordu. Bu maç moral olarak da onun için önemli. Larkin, 2018-2019’da da kötü başladığı sezonda bir Barcelona maçında çok iyi oynayarak bizi Dörtlü Final’e taşımıştı. Ümit ediyorum ki bu geri dönüş olur. Bu performansını devam ettirir." diye konuştu.

AA

YORUM YAZ