MENÜ

Ergin Ataman: "Harika bir maç çıkardık"

Turkish Airlines EuroLeague'de Bayern Münih'i deplasmanda 90-71 mağlup eden temsilcimiz Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: "Harika bir maç çıkardık"

Turkish Airlines EuroLeague'deki ilk maçında Bayern'i deplasmanda 90-71 mağlup eden temsilcimiz Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendileri için önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Maça iyi başlamadık, savunamada yumuşak kaldık fakat savunmada etkili Micic ve Doğuş gibi oyuncularımız kenardan gelince gelişme kaydedip oyunu kontrol ettik. İkinci yarıda hızlı hücum sayıları bulup güven kazanarak iyi iş çıkardık. İlk EuroLeague maçımız olması ve iyi bir takıma karşı oynamamızdan dolayı bizim için önemli bir karşılaşmaydı. İyi bir takım olduğumuzu gördük fakat bu sadece bir maçtı." dedi.

Maç içindeki performanslarına değinen Ataman, "Topu iyi çevirerek boş şutlar bulduk ve şutları zorlamadan isabetler sağladık. Savunma bizim için çok önemliydi çünkü maçın başında çok fazla sayı şansı verdik ama ilk çeyreğin ardından harika bir maç çıkardık." dedi.

YORUM YAZ