MENÜ

Eren Derdiyok: Terim bana güveniyor

Galatasaray’ın son dönemdeki golcüsü Eren Derdiyok, “Fatih Terim bana güveniyor. Ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Atacağım gollerle şampiyonluğu getirmek istiyorum” dedi.

Eren Derdiyok: Terim bana güveniyor

Bafetimbi Gomis gittikten sonra Galatasaray’ın tek santrforu olarak kalan Eren Derdiyok, İsviçre basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eren “Daha bu yaz bile ağrılarım vardı. Neyse ki artık atlattım diyebilirim. Bu zor zamanlarda da çalışmayı elden bırakmadım. Yeniden formayı kapacağımı ve ilk 11’de yer bulacağımı biliyordum. Fatih Terim ile aramızda iyi bir ilişki var. Kendisi bana güveniyor. Ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Atacağım gollerle katkı sağlamak ve şampiyonluğu getirmek istiyorum” dedi.

Lokomotiv maçında attığı frikik golüyle öne çıkan Eren Derdiyok, bir yıldır uzak kaldığı milli takıma da dönmek istediğini dile getirdi, “İyi performansımı sürdürmeye çalışacağım. Umarım ki Galatasaray’daki iyi futbolum bana tekrar milli takımın kapılarını açacak. Tabii ben iyi olunca, bu durum, teknik direktör Petkovic’in seçim yapmak anlamında işlerini zorlaştıracak” diye konuştu.(Skorer)

YORUM YAZ