MENÜ

Erdinç Sözer: Oyuncumuza iki sarı kart gösterilmesini anlayamadık

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, 1-1 berabere kaldıkları Aytemiz Alanyaspor maçının ardından "İkinci yarıda gol pozisyonlarımız oldu, değerlendirebilseydik maçı kazanabilirdik" dedi. Ömer Ali Şahiner'in gördüğü kırmızı kart ile ilgili de konuşan Sözer, ''Oyuncumuza iki sarı kart gösterilmesini anlayamadık.'' dedi.

Erdinç Sözer: Oyuncumuza iki sarı kart gösterilmesini anlayamadık

Süper Lig’in 20. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, maça hedefli geldiklerini ve oyuna çok iyi başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İstekli ve arzulu oyunlarına rağmen kontrataktan bir gol yediklerini dile getiren Sözer, “Pozisyonlara girmeye devam ettik, çok güzel bir golle skoru eşitledik. Oyuncumuza iki sarı kart gösterilmesini anlayamadık. Biz yine de akıllı oynadık. Sonuçta da ikinci yarı da gol pozisyonlarımız oldu. Değerlendirebilseydik kazanabilirdik. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Takım olarak çalıştık. Galibiyetle maçı bitirmek isterdik” diye konuştu.

YORUM YAZ