MENÜ

Erdem Özgenç'ten öz eleştiri! "Performansımda...

Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Erdem Özgenç, kariyeri ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdem Özgenç'ten öz eleştiri! "Performansımda...

Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Erdem Özgenç, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdem Özgenç'in röportajından satır başları şu şekilde:

'BURSASPOR'A YAKIŞMAYAN BİR NOKTADAYIZ'

"Takım anlamında bütünlük sağlayıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Konyaspor'a gidiyoruz, kendi sahasında iyi oynayan bir ekip, 3 puanla dönmek istiyoruz. Şu anda pozisyon olarak Bursaspor'a yakışmayan bir noktadayız, sezon sonuna kadar ilk yarıdaki iyi tabloyu sergileyeceğiz. Sahaya olumsuz futbol yansıttığımızı düşünmüyorum"

'HEP BERABER TAKIMI BULUNDUĞU...'

"Hamza Hamzaoğlu herkesin çok sevdiği bir hocaydı. İlk yarı itibariyle başarılıydı, ikinci yarı başarılı olamadı ve puanlar alamadık takımdan ayrıldı. Mutlu hocamızla birlikte iyi başladık, Fenerbahçe maçından puan aldık. Takım genç oyunculardan oluşuyor. Mutlu hocanın gelmesi ve Hamza hocanın gitmesi olumsuz etki yarattı diyemem. Hep beraber takımı bulunduğu yerden çıkaracağız"

'PERFORMANSIMDA DİP YAPMIŞ DURUMDAYIM'

"Şu anda kendi performansımda dip yapmış durumdayım. Geçen sezon yaşadığım sakatlıkla birlikte son yıllarda 4 sakatlığı yaşadım. Sakatlıklar benim performansımı çok etkiledi. Sonuç olarak başarılı olmak zorundayız. Bizde başarılı olmak için gerekeni yapacağız"

'ZAMAN ZAMAN MUTSUZ OLDUĞUM ANLAR OLUYOR'

"Yedek beklemek farklı bir kavram. Ben pozizyon olarak ya oynuyorum ya da yedek bekliyorum. Hiçbir oyuncu yedek beklemek istemez. İnsan kendini eleştirilmeli. Performansım kötü olduğu zaman oturacağız tabii ki. Demek ki performansım çok kötü. Hayatımda yaşamadığım kadar sakatlık yaşadım, futbolcu oynamadığı zaman çok fazla mutlu olamaz, sakatlıklarımdan dolayı hem işler ters gittiği zaman ve puan alamadığımız zaman burası büyük bir camia herkes etkileniyor. Zaman zaman mutsuz olduğum anlar oluyor"

'CAFU'YU BEĞENİRDİM ŞU ANDA...'

"Benim örnek aldığım oyuncuların alayı futbolu bıraktı. Gençken Cafu'yu beğenirdim şu anda kimseyi bu konumda hissedemiyordum. Günümüz futbolunda benim mevkiimde skoru değiştirecek futbolcu yok gibi. Taraftarımız ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Bundan sonra desteklerine devam etsinler. İnşallah önümüzdeki haftalarda kenetlenip iyi konumda ligi bitireceğiz"

Ajansspor


Haberin Devamı
YORUM YAZ