MENÜ

Erciyesspor'da Devrim zamanı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Levent Devrim ile sözleşme imzaladı.

Erciyesspor'da Devrim zamanı!

Devrim, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile kulüp yöneticilerine kendisine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti.

Bir dönem Kayserispor’da futbolcu olarak forma giydiğini anımsatan Devrim, Kayseri’de görev yapmaktan onur duyacağını kaydetti.

Devrim, az konuşup çok iş yapmaya çalışacaklarına dikkati çekerek, "İşimiz çok. İnşallah sizlerle de zaman zaman biraraya geleceğim. Bir aile istiyorsak bu işin içinde herkes olmalı" dedi.

Teknik direktör Mustafa Altındağ’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Devrim, onun da bilgisine başvuracağını anlattı.

Devrim, yakın hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, "Maçlardan alacağımız sonuçlar bizi bir yere getirirse de onu bilemem. Yola çıkarken hedefimiz kümede kalmak. Önünüze gerçekçi hedef koyarsanız, yanılmazsınız. Eğer skorlar istediğimiz gibi olur, sıralamada bir yere gelirsek, futbolcularımıza, bize gelecek özgüvenle oturur yeni bir hedef belirleriz" diye konuştu.

Levent Devrim’in yardımcılığına Mithat Eryıldırım getirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ