MENÜ

Erciyesspor gücüne güç kattı

Sezona istediği gibi başlayamayan Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Alaaddin Demirözü, geleceğe dair umutlu konuştu. Son gün transferlerinin takıma büyük katkı yapacağını belirten Kayseri ekibinin teknik patronu, "Yapılan transferlerle takımımıza güç kattık" dedi.

Erciyesspor gücüne güç kattı

Geride kalan 3 haftada galibiyetle tanışamayan Kayseri Erciyespor, Alanyaspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik direktör Alaaddin Demirözü yönetimindeki antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Koordinasyon çalışmaları ile devam eden idmanda, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirözü, transfer dönemini değerlendirdi.

'Kalabalık bir kadromuz var'

Demirözü, "Bizim için ilk geldiğimizden 1 Eylül’e kadar olan önemli bir süreç vardı ama içerisinde çok soru işareti olan bir süreçti. Gelen oyuncular oldu. Giden oyuncular oldu. Belirsiz durumlar vardı. Bundan dolayı oynadığımız 3 maça o şekilde baktık. 3 maçın içerisinden ne kadar çok puan alırsak bizim için o kadar iyidir diye düşündük. 3 maçtan 2 puan çıkarabildik. 1 Eylül itibariyle transfer bitti. Takımların durumları netleşti ve bizim takımımızın durumu da netleşti. Şu anda baya kalabalık bir kadroya sahibiz. Kadromuzun kalabalık olmasından dolayı bir sorun olabilir ama biz bundan güç alacağımızı düşünüyoruz" dedi.


'Sezon bizim için yeni başlıyor'

Demirözü, milli takım arasının kendilerine faydalı olacağını söyleyerek, "Önümüzdeki milli takım arasının bize çok faydası oldu. Bu arayı çok iyi değerlendirip Alanyaspor maçına ve sonraki maçlara çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Her takım için lig yeniden başladı. Her takım 3 maçta kendini gördü ve rakibini tanıdı. 3 maçtan sonra işin ciddiyeti daha çok ortaya çıktı. Biz de bu ciddiyetin farkındayız. Son gün yapılan transferlerle takımımıza güç kattık diye düşünüyorum. Sezon bizim için yeni başladı" ifadelerini kullandı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ