MENÜ

Erciyes'i Göksü uçurdu:

Bir günlüğüne koltuğu Rize'ye kaptıran Erciyes, Kartal maçına stresli çıktı, Gohou'nun yokluğunda takım hücumda kayıptı. Mavi-Siyahlılar 90 dakika boyunca net bir fırsat dahi yakalayamadı, uzatmada sahneye çıkan Göksu ise takımını zafere taşıdı

Erciyes'i Göksü uçurdu:

Geçtiğimiz hafta Torku Konyaspor’a kaybedip Çaykur Rize’yle puanları eşitleyen Erciyesspor, ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Kartalspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıktı sahaya. Çünkü önceki akşam Rize ile Manisa berabere kalmış, Mustafa Denizli’nin ekibi bir puanla da olsa koltuğu devralmıştı. Konuk ekip için de durum farksızdı. Bu sezonki 4. hocası Mehmet Altıparmak yönetiminde lige tutunmaya çalışan İstanbul temsilcisinin ilacı da 3 puandı. Sezonun büyük bölümünde zirveyi elinde tutan Erciyes, 18 gollü kralı Gohou’dan, cezası nedeniyle yoksundu dün akşam. Ancak Göksu, Hanni, Serdar ve Emrah gibi skoru her an değiştirebilecek gol silahları sahadaydı. 14. dakikada kaptan Emrah sakatlandı, ama Osman hocanın elinde o kadar çok hücumcu var ki, yerine Elazığ’ın şampiyon kadrosundan Arif’i monte etti. Kartalspor da bu durumu iyi analiz etmiş olacak ki, şampiyonluğun en güçlü adayına ilk yarım saatte deyim yerindeyse göz açtırmadı. Hatta 34’te Numan az daha kendi ağlarını sarsıyordu ters bir vuruşla.

Savunmalar çalıştı

İkinci yarı kazanmak isteyen iki takım da daha istekli çıktı, ancak savunmalar, forvetlere bir türlü şans tanımadı. Orta sahada sıkışıp kalan oyun dakikalar azaldıkça her iki tarafta da strese neden oldu. 75’te Arif’in yerine oyuna giren Alaattin 77’de uzaktan kaleyi yokladı, şutu kaleyi bulmadı. 90+2’de Osman Özköylü’nün çok güvendiği Göksu sahneye çıktı, ceza alanının hemen önünden yaptığı vuruşla kaleci Haydar’ı avladı, takımını zafere taşıdı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ