MENÜ

Erciyes dolu dizgin: 1-2

Evinde Rize'ye vurulan Erciyes deplasmanda Denizli'yi devirdi, zirvedeki yerini korudu. Osman Özköylü'nün öğrencileri ilk yarıda Ragıp ve Serdar'la sonuca gitti, İsmail Haktan'ın attığı tek gol ise sadece tabelayı değiştirdi.

Erciyes dolu dizgin: 1-2

Haftaya lider giren Erciyes, tehlike hattındaki Denizlispor’u zor da olsa yendi: 1-2. Osman Özköylü’nün takımı dün ortadan Ragıp, soldan Bilal Aziz ve Hanni’nin yönlendirdiği ataklarla ilk yarıda golleri erken buldu. Ev sahibi ise taraftarının itici gücüyle oyundan kopmadı, 25. dakikada İsmail’in golü, Denizlili futbolcuların direncini artırdı. İlk yarı konuk ekibin 1-2 üstünlüğü ile geçildi. Maçın 2. yarısına da Kayseri hızlı başladı. Bu baskı 5 dakika sürdü. Ardından roller değişti, 50. dakikadan itibaren Denizli forvetleri, rakip kaleyi abluka altına aldı. 52, 55, 60, 68, 70 ve 81’de akıllara zarar 6 pozisyon kaleci Atilla’nın yıldızlaşması sonucu harcanınca, Erciyes rahat bir nefes aldı. Durumun zorluğunu ancak kavrayabilen Osman Özköylü, takımının direncini artırmak adına değişiklikleri peşpeşe yaptı. Bu da rakibin hızını bir nebze olsun kesti. Erciyes ölüp ölüp, dirildiği maçta, üç puanı alıp, liderliğini sürdürürken, Denizli ise bitime 6 hafta kala ligdeki durumunu zora soktu.

İlk 25’te 3 gol

4’te gelişen ani atakta top kaleci İsmail’den döndü. Hanni ceza sahası içine hareketlenen kaptanı Ragıp’ın önüne çıkardı. Tecrübeli futbolcunun vuruşunda top Berkay Can’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 0-1. 14’te Bilal Aziz’in soldan kale içine yaptığı ortaya Gohou vurmadı, yerden sekip yükselen topa Serdar Eylik kafayla dokundu, farkı ikiye taşıdı: 0-2. 25’te Gohou, orta alanda yaptığı çalımları abarttı, Denizli orta sahası topu kaptı. Bayram Fetai’nin arapasıyla defansın arkasına sarkan İsmail Haktan, topu kalecinin ayakları arasından ağlara yolladı: 1-2.

Hüseyin Sakarya

Haberin Devamı
YORUM YAZ