MENÜ

Ercan Kahyaoğlu: Süper Lig'e dönmenin uğraşı içerisinde olacağız

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, Konyaspor maçının ardından gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edeceklerini anımsatarak, "Böyle bir şey olmasını istemezdik. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Önümüzdeki sezon tekrar, uzun zamandan beri oynadığımız Süper Lig’e dönmenin uğraşı içerisinde olacağız.

Ercan Kahyaoğlu: Süper Lig'e dönmenin uğraşı içerisinde olacağız

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta maçında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Akhisarspor’da Teknik Direktör Ercan Kahyaoğlu, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sezonun son maçını oynadıklarını kaydeden Kahyaoğlu, “Önümüzdeki sezon bilindiği üzere Spor Toto 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Tabii bu futbolun, oyunun içinde olan şeyler. Artık önümüzdeki sene tekrar uzun zamandan beri oynadığımız lige dönmenin uğraşı içinde olacağız ve öyle umuyorum, istiyorum, tekrar bu ligin takımı oluruz. Bu ligin renkli bir takımıydık. Aynı şekilde 1 yıl aradan sonra devam ederiz diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl biz tekrar bu ligin takımı olmak istiyoruz derken onu yönetimimiz planlıyor. Önümüzdeki günlerde bu işler için çalışmalar başlayacak ve önümüzdeki yıl kesinlikle tekrar biz bu ligde olmak istiyoruz çünkü buraya yakışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ