MENÜ

Ercan Fırtına'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Elazığ at yarış tahminleri

14 Ağustos Salı Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ELAZIĞ YORUMLARIM

ALTILI GANYAN

1.AYAK : Günün ilk ayağında Sagamı zamanlama hatası yapmadığı her koşuda şanslı olur ki, müsait sikleti ile hakikaten şansı çok diye düşünüyorum, zaten erken yürüme veya geç kalma gibi herhangi bir zamanlama hatası olmazsa sonlarda işi kolaylaştırabilir derim, Esenpoyraz ise onuda kendi çapında tebrik ediyorum ki oda zaman zaman bu tarz grupları her şart altında geçebiliyor o açıdan unutmamak lazım derim, Tiran önlerde boş kalabilirse ses verecektir. Istanbul House oda hep tabela içinde gününde olursa neden olmasın derim, Zulfo Kırve buralara gelmiş bir koşsun görelim mi? desek yoksa nolur nolmaz yazalım da isterse kötü koşsun mu? Desek burasını çözemedim ama at yazarsam bulunsun derim gibime geliyor, Oasıs ve Kara Ateş koşunun süprizleri ama çok at yazarsak bunlarıda es geçmeyelim bence.

Haberin Devamı

2.AYAK : Eagle Of Amed bölgeden çoklukla öncelikle duyulan çok bahsedilen bir isim dikkat, Pir ise aha bugün aha yarın bekle babam bekle vallahi usandık arkadaş ama sabırla hala yazıyorum keratayı bu defa geç kalmaz ise mesafe lehine gibi sanki dikkat, Büyük Dayı iki yarış önce ağzımıza bir parmal bal çaldı sonra kötü koştu ama geniş kuponlara yazılır derim, Yıldızhan Ağa napacak ne edecek merak ettiğim bir safkan ama at yazarsam onuda yazacağım, May ise koşunun tatlı kaçağı olup gelirse veya gelebilirse kuponlar hasara uğrar dikkat.

3.AYAK : Günün kupalı yarışında Rüzgar Gold, Kara Mahmut, Sawyer ve Sımental önceliklerim, Amari için galobu güzel oldu dedi bir arkadaşım ama yazim mi? yoksa pusuya yatıp bir sonraki daha mısmıl rakipleri ile koşacağı yarışını mı? bekleyem vallahi iki arada bir derede kaldım ya genede ben sizlere söylim de abi gelir melir kör taş kafamıza değmesin en azından.

4.AYAK : Demiryaylası son zamanlarda en çok sevdiğim safkanlardan birisi maşallah taş gibi at vallahi, önde numarayı alıyor kafa bula bula at göstere göstere bir yere kadar gidip hadi diyor arkadan gelen olsa da ancak arayı kapatıyor, hoş tabi bugünde aynısı olur mu olmaz mı? bilinmez ama birde gerçek var ki, gününde oldu mu? Peh maşallahhh, Aloğlum sonlarda güzel gelen ve mesafe tutan bir isim belki yakalayabilir, Uçarkanat değişik ve kafasına göre takılan bazen de acaip güzel koşan bir isim, Conileş ise geçen acaip geç kaldı önlere sermayeli ama geç kalmadan gelebilirse bombayı patlatabilir dikkat.

Haberin Devamı

5.AYAK : Balahatun rakiplerine dair azcık siklet dezavantajı kağıt üzerinde gözükse de iyi at abi kabul etmek lazım, Direjkızı geçen çok saldırdıydı bu safkana ama geçemediydi acaba bugün meçe olur halımız onuda geniş kuponlara eklemek lazım, Arviş’ te ufak ufak eskiye dönüş var geniş kuponlar eklesinler derim, ama şuda bir gerçek ki burada bu söylediklerimin dışında ters bir at çıkar gelirse vay anam vayyyyy, yandık vallahi küllüm oluruz tabi olursa diyorum. Yoksa sıkıntı yook. Bunu niye dedim biliyormusunuz? İngiliz yarışlarından oldum olası çok korkarım. Ondan sebep dedim.yoksa kağıt üzerinde az buçuk herkes bir şeyler söyleyebilir.

6.AYAK : Candostum için söyleyeceğim tek şey ama tek şey normalde bu grubu geçmesi lazım ama geç kalır milleti elinden kaçırırsa sözümü geri alırım abi, zira arkalarda uyumamak, bekleme yapim derken rakip isimleri elinden kaçırmamak lazım kısaca yüksek konsatre şart. Aksi halde kesinkez hepsi demek lazım çünkü su uyur rakipler uymaz arkadaş. Hepinize selam olsun, saygı olsun, I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

Haberin Devamı

ELAZIĞ GENİŞ ALTILIM

( 7-2-3-6-1-4-5 ) ( 3-4-1-5-8 ) ( 1-6-3-4-5 ) ( 1-2-3-8 ) ( 1-2-3 ) ( 3 )

YORUM YAZ