MENÜ

Ercan Fırtına'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

30 Ekim Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

30 Ekim Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR’ DA İKİ ALTILI VAR

Sevgili dostlar kıymetli yarışseverler bugün Diyarbakır hipodromunda toplam dokuz koşu yapılırken çifte altılı oynanacaktır bunu bir kez daha hatırlatarak günün yorumlarına geçiyorum. Rastgele

DİYARBAKIR YORUMLARIM

1.KOŞU: Diyarbakır yarışlarımızın ilk altısına denk gelen günün ilk koşusunda Sancak Yadigarı, Serap Gibi, Yalnız Kız, Dundas, Kırşimşek, Kartalbey ve Kinyas dışında birde Efruz’ u sırasıyla yazabildiğimiz kadarını yazmaya çalışacağım, geniş kuponlar gözünün yaşına bakmadan bu karışık maıden koşuyu kapatsınlar diyorum. Ters yarış ondan sebep söylüyorum, yani kısaca hepimizin başına sizlerinde illaki gelmiştir 11 at yazarsın 12. Gelir öyle tuhaf bir yarış.

Haberin Devamı

2.KOŞU: Günün ikinci koşusunda ise rakiplerinden siklet olarak avantajlı olan Dynamıte Harmony geç kalmaz ise çok şanslı ama yarışta da önlere erken gelerek bazen kolay giden isimler önde yakalanmamak adına avantaj kapmak isteyebilir o açıdan dikkatli olması lazım esasen mesafeye baktım azcık uzun lsa belki farklı olurdu ama gene de zamanında geç kalmadan önlerde dolu dolu sarkabilirse kazanabilir ama çok dikkatli olması lazım zira Mandelıno’ da yazılır bazen ters yarışlar yaparak köy kasaba kuran Spartan Honor’ da yazılabilir işte burada ince bir çizgi var bakalım o çizgi nereye taraf gülümseyecek mesele budur.

3. KOŞU: Golden ve Alsima arasında kaldım kalmasına ama Beşyüzyirmi ve Belalı Kadir’ de süprüz şansına sahip taylar bakalım kim bu işi sağlama alacak.

4.KOŞU: Günün ilk altılımızın dördüncü ayağı ve aynı zamanda da ikinci altılımızın da ilk ayağı olan bu ayakta geçen bir yarış gören Nevhan bu defa çok ama çok önde geldi bana dikkat, bu safkanı risk edenler veya olurda gelmezse de veya ben zaten ufak kupon yapıyorum gelmezse de canın sağsolsun diyecekler varsa tek atsınlar ama yok kardeşim kusura bakma ben tek attım da bu at gelmezse kulağını çınlatırım diyenler varsa o zaman yanına bu defa Ferit ile koşacak olan Karasulu Rıza başta olmak kaydıyla, Zor Arap, Mercangüzeli, Şanslı Yalçın ve Bindallım’ ı eklesinler derim, ya abi o değilde bunlardan da oldu ya işte sekse filan anam anam benim kaçacak göçecek yerim yurdum kalmaz artık. Ama tabi bunlar latifedir buralarda rüzgar nerden ve nasıl eser bilinmez o yüzden hepimiz tuhaf tuhaf atlara ve bombalara alışığız diyelim de bari taş yerine ve gediğine gelsin arkadaş.

Haberin Devamı

5. KOŞU: Tumbul Şimşek ve Şimşekberk ve hatta Sancakbeyoğlu öncelikli yazacağım taylar olacaklar, Maceracı dan da değişik bir yarış gelebilir dikkat, Dinçkıvanç, Kopkaptar, Remilikız ve Gülçinhanım da yarışın gidişatına havasına ve suyuna göre tertip ve düzen alacak olan diğer şanslı isimler, bakalım bu işin en sonunda gülen taraf kim olacak bende merak ediyorum.

6. KOŞU: Yahu nerden bakarsan bak gülesim geldi nedense niye biliyonuz mu? Emin olun kağıt üzerinde benim öncelik verdiğim Özün, Amıgdala ve Bina Kantos var ama niyeyse içimden bir ses sankim ben bu ayaktan yatacam gibi geliyor bana. Ve bu duyguyu üzerimden atamıyorum arkadaş, hani bir laf var ya bindik br alamete gidiyoz kıyamete misali Allah sonumuzu hayır getire inşallah diyor eeee gerisi nedir, vallahi aklıma bir şey gelmedi diyor yazdım ya arkasını getiremedim kursa bakmayın,

Haberin Devamı

7. KOŞU: Son yarışında da maşallah çok beğendiğim Despot geç kalmaz ise bence yine kazanması lazım, ama yarış ta da acaip süratli isimler var bunu da bliyorum ama boğulursan büyük deniz’ de boğul diyor tek atıyorum,

8. KOŞU: Arslanparçası ve Zeus önde gözüküyorlar bizimde itirazımız yok bu işe lakin Edgardo ve Kıng Of Dıamond var bakalım onlar bu işe ne diyecekler onuda ancak yarış içinde anlayacağız.

9. KOŞU: Günün son ayağında da Kalfalarbeyi ve Tek Saha Kıran arasında kaldım gibi, Çıkmazkız’ ı geçen yarışında beğendim bugün olurda ses vermezse uygun gruplarda takibe alırım, Alsivaslı Gelin ise son koşusunda önde kaçan atla çok uğraşınca ikinci kaldı belki bugün değişik koşar diyorum. Kralsoy gayet güzel orijini var ama kerata ses vermiyor nedense, Candakızı ise genelde dökülenleri topluyor ama geç kalmaz ise süprize imza atabilir dikkat. Hepinize bol şanslar diliyorum. I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR 2. ALTILI GENİŞ ALTILIM

( HEPSİ ) ( 2-1-9-7-5-6-4-3 ) ( HEPSİ ) ( 8 ) ( 1-2-5-9 ) ( 1-3 )

YORUM YAZ