MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

6 Eylül Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

''AKARCA KHAN'' BEYAZ BAYRAK AYNA YAPAR...

1.AYAK: Bariyer dibinde ciddi faullere maruz kaldığı koşuyu dördüncülükle tamamladıktan hemen sonra, yine Bursa pistinde Ova Kartalı arkasında üçüncü kalan MUHSİN çok fazla şehir değiştiriyor olmak dışında bir handikapının olmadığı gün de ilk şansı vereceğim taydır. Bu pist ve mesafeyi 1.18 içerisinde koşmayı başarmış iki taydan biri olan BAŞKONAKLI virajı çok gerilerde döndüğü koşu sonlarda yaptığı etkili sprintiyle dikkatimi çeken AYDURU ve Gülşeker gibi kalite kısrağın anne kardeşi olan PİŞKİN KIZ altılı ganyanın başlangıç ayağının diğer şanslı taylarıdır.

2.AYAK: İzmir kumunda elde ettiği başarılarla bildiğimiz Sunny Girl'ün yavrusu URLA GÜNEŞİ'nin ara sonrası geri dönüşünde start aldığı çim yarışını kesinlikle ölçü almıyorum. Bugün yeniden kum piste çıkacağı koşuyu kazanırsa hiç şaşırmamak gerekir. Pedigrisi itibariyle kumu daha iyi yapabilecek OĞLUM BATURAY Miss Danger'in Mendip'ten olma yavrusu BERFİKO maiden koşuyu ufaltmak isteyen kuponlar için yeterli olur. Balak Baba gibi kalitenin anne kardeşi olan JACOBIN kalite kısrak Serenera2nın yavrusu NINALIS ve bugüne kadar kum pistte start aldığı koşuların tamamında tabela içerisinde yer alan PRENSES SABRİNA sürprizde önereceğim isimlerdir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Takip atımız ZENGİNCE bu kez daha kondisyonlu gireceği mücadelenin en şanslı safkanı olur. En dış kulvar dezavantajını seri stiliyle kapatabilecek olan SÜRMELİ SULTAN iki yıla yaklaşan birincilik hasretine son verdiği yarışı sonrası yine ideal mesafesinde çıktığı gibi bitirebilir. Bugün rakiplerine kilo verecek iki isim TRAKYALI ve SON HATIRAN ekürilerden KAPTAN EVO ve son koşusunda çok cidid faule maruz kalınca yarışı en geri bitiren BABAKAYRA yüksek ikramiye hedefleyen kuponlarda yer alması gereken isimlerdir.

4.AYAK: Temposunu rakiplerine kabullendirdiği koşularda kolay kolay teslim olmayan ADİLABİ yarış hayatının en formda günlerini yaşadığı bu süreçte sertleşen rakiplere rağmen ilk şansı vereceğim safkan olacaktır. Yarışları arka arkaya gelmiş olsa da bu yükü kaldırabilecek güce sahip GÜMBÜRGÜMBÜR ve Halide Edip Adıvar Koşusuyla çıkışa geçen AMANKAYA diğer şanslı safkanlardır.

Haberin Devamı

5.AYAK: 1400 mesafesinde start aldığı Kv-Kırkağaç Koşusunda Write To Ellie ve Fairmont gibi rakiplerine çok az farklarla geçilirken, Ağaçelik ve War Legend gibi sert rakipleri çok kolay şekilde geçmeyi başaran AKARCA KHAN bugün çok daha uygun rakipler yanında start alacağı 1200 mesafeli yarışı beyaz bayrak ayna yaparak kazanır.

6.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyiminden birincilikle ayrıldığı 18 Ağustos 2016 yılında itibaren start aldığı 28 koşuda ikincilikten öteye gidemeyen TATARINOĞLU'nun son yarışına hayran kaldım. Bugün biraz daha üstüne koyabilmesi halinde birinciliğin en güçlü adayı olur. Israrlı takibimizi birincilikle taçlandıran RAY OF SUNSHINE ve bu mesafeleri seven GİDEREGİDER en ciddi rakipleri olur. Son ayağın sürprizini; JOE DALTON ve METİN ABİ yapar.

6-2-8-7///8-7-9-6-11-12///5-9-10-11-3-8///2-1-4///1///11-9-7-3-5

YORUM YAZ