MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

2 Eylül Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ARSLANTURBO BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDER...

1.AYAK: Öncelikle bugün yarış kariyerlerinin ilk deneyimlerini yaşayacak olan 19 tayın tamamının ayaklarının düz basmasını ve ilgililerine nice keyifler yaşatacakları uzun bir kariyer dilerim. Yarış hayatı süresince kum pistte elde ettiği başarılarla hafızamda yer edinmiş, aynı zamanda Lovely Hunter, Burgundy Blue ve King Dadaş gibi isimlerin de annesi olarak bilinen Deer Hunter'ın yavrusu MISS DADAŞ çok uzun zamandır hazırlandığı ve kusursuz işlerle gireceği koşunun en şanslı tayı olur. Erken gelişen yavrular veren Kaneko'nun Celeritas ve Balçibin gibi isimlerle anneden kardeş olan Coccinelle eşleşmesinden sahaya gelen yavrusu ANGELETTA son uzun mesafeli galobunda aşama içerisinde olduğu gözlemlenen OYA ve kumun iyileri olarak adlandırabileceğimiz Angels Song ve Gelibolu gibi isimlerin de anne kardeşi olan Sevimabla'nın yavrusu EGE GÜZELİ 2 yaşlı İngiliz kısraklarının Şartlı-1 mücadelesinin diğer şanslı taylarıdır. Zorlu başlangıçta; WICKED HEART, RESIST ve KATYA geniş bütçeli kuponlar için önereceğim isimlerdir.

Haberin Devamı

2.AYAK: Yarışa sağlıklı bir başlangıç yapması halinde MEKİSKİR için yarış yapmaz tabirini kullanmakta bir sakınca görmüyorum. Ancak yakın zamanda start aldığı bütün koşularda olduğu gibi bu huyunu yinelemesi halinde birinciyi tahmin etmek fazlasıyla zorlaşacaktır. Bu durumda; NIGUEL, CONGENIAL SON, BABA MERDAN, FLYING PEGASUS, MAMAFİH ve GANDACHERA sırasıyla dikkate almalıyız.

3.AYAK: Son koşusunda Bursa virajında tutunamayınca beklentilerin çok gerisinde bir sunuçla karşılaşan ARSLANTURBO yeniden kendi evine döndüğü koşuda, daha önce geçmeyi başardığı rakipler yanında günün bankosu adayımdır.

4.AYAK: Pist ve mesafe ayırt etmeksizin, hangi şehirde olursa olsun start aldığı koşuların neredeyse tamamında etkili olmayı başaran BECERİKLİHAN ilk kez geldiği İzmir kumunda da bir handikap yaşamayacaktır. Benzer karakterli rakiplerine rağmen hayranı olduğum bu safkana ilk şansı bu safkana vermek istiyorum. İki aya yakın bir aaya rağmen arka arkaya uzun galoplar yaparak hazırlandığı koşuda TURKISH LEGEND ilk ve tek ciddi rakibi olur.

Haberin Devamı

5.AYAK: Bölünen Şartlı-1 koşunun bu ayağında; erken gelişen yavrular veren Lion Heart temsilcisi WATCH ME grubun en pişkin taylarından biri olan GÖZ PINARIM ve henüz beklentileri karşılayamayan aygır hatlarından Hakeem'in temsilcilerinden BIELLA STAR üçlüsüne eşit şans verelim. DEĞERLİ, STARLİÇE ve ŞAHANE sürprizde önereceğim taylardır.

6.AYAK: Bir süre ara verdikkten sonra yarış gören DEATH REACER son yarışında yeniden çıkışa geçen ALPDAĞI Cambodia gibi sert rakibinin hemen dibinde bitirdiği yarışı ile GALLOPING LORD günün kapanış ayağını az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli olur. Son ayağın sürprizini; BABİ, STAR FORCE, DEMİRRIFKI ve BAYDÖKER yapar.

6-1-7-3-10-8-5///4-5-10-1-2-7-3///3///2-1///9-4-1-3-6-7///4-7-13-11-6-10-3

YORUM YAZ