MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

3 Ağustos Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

''BOSPHORUS BEAUTY'' GÜNÜN LİMANI OLUR...

1.AYAK: Yarış kariyeri süresince İzmir çim pistinde elde ettiği başarılarla bildiğimiz Leones'in yavrusu SAKURA SAN'ın son kum performansını kesinlikle ölçü almıyorum. Bugün yeniden çime çıkacağı koşu da dereceli işlerinin hakkını verip kazanabilir. Maiden bir tay olmasına rağmen ilgililerinin beklentisi yüksek olacak ki son iki yarıştır şartlı koşularda boy gösterip tabela içerisinde yer almayı başaran DÜLGER ve ilk yarış deneyiminde takibe giren KARA MEHMET bugün tecrübeli jokeyi Çetin Ok idaresinde ilk ayağın şanslı isimlerinden biri olur. Bu üçlüyü rakiplerinin çok önünde değerlendirmekle beraber, ihmale gelmez diyeceğim; KARA ŞEKER, GOLDEN SHIP ve NİSANUR sağlam kuponlarda sırasıyla değerlendirmeye alınmalıdır.

Haberin Devamı

2.AYAK: Bu pistte Glory Lady ve Lady Carina gibi rakiplerinin hemen diplerinde elde ettiği dördüncülük sonrası, Master Of The Wind ve Tanzer arkası üçüncülüğü, Master Of The Wind'in hemen dibinde ikinciliği ve bence kariyerinin en etkili performansı olan İpekkız ve Badegül gibi İzmir'in en istikrarkı kısraklarının yanında elde ettiği üçüncülüğünde Erendira ve Fancychancy gibi rakiplerine kuyruğunu dahi göstermeyen BOSPHORUS BEAUTY bu denli etkili formda olduğu süreçte, çok daha denk rakipleri bulduğu koşuda günün en sağlam bankosu adayımdır.,

3.AYAK: Bu yıl start aldığı koşularda göstermiş olduğu istikrarlı çizgisiyle kısa mesafenin en iyilerinden biri konumuna gelen DEMİRBÜKEN için ilgililerinin çok doğru yarışlar tercihlediğini söylemekte fayda var. Bu doğru yarış tercihleri de zaten safkana çok ciddi bit ivme yakalattı. İlk kez ters pistte koşacak olmak gibi bir dezavantajı olsa da üstün formuyla bu açığı kapatabileceğine inandığım safkana ilk şansı vermek istiyorum. Çok süratli gidecek yarış gidişatında BEKİRİM başta olmak üzere, her iki stilde de koşabilen AĞAÇELİK ve WAR LEGEND ile FAIR MONT sırasıyla rakipleri olur.

4.AYAK: Ayağına seri safkan LÜFER bir kulvar avantajıyla 1200 mesafeli koşuyu çıktığı gibi bitirebilir. Vermiş olduğu araya rağmen yeterli hazırlıklarıyla DADAŞCAN ara sonrası yarış görüp nefes açan KOCA MUĞLALI ve kumu eksik olsa da formda olduğu dönemde KAPTAN EVO sırasıyla rakipleri olur.

Haberin Devamı

5.AYAK: Son uzun mesafeli yarış performansını ölçü almadığım ANZAS bugün kısa mesafeyi çıktığı gibi bitirebilir. Etkili sprintiyle bilinen ŞİRİNYER GÜZELİ yarışı çok yakın ara gelse de OKE MOYE Murat Azizoğlu'na hasret kaldığı birinciliği getirebilir.

6.AYAK: Günün en zor ayağı olarak da adlandırabileceğimiz günün son ayağında; bilinen bir takım sorunlarına rağmen favori olarak önerdiğimiz koşuyu kazanarak bizi mahcup etmeyen KAYAALP yine favorimdir. on Bursa yarışını ölçü almadığım ZEMZEMKIZI bu mesafeleri seven KIŞGÜLÜ ise favorinin en ciddi rakipleri olur. Son ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlara bu isimler yeterli olur. Yeri olan dostlarımız; EFE BABA, KADİREFE, BAMB ve OĞLUM İLKER sırasıyla dikkate alabilirler.

6-1-3-2-4-5///3///4-3-2-6-1///1-3-4-2///1-2-10///2-8-7-9-11-12-5

YORUM YAZ