MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

17 Ekim Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

17 Ekim Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

"HIGH TREE" BUGÜN TELAFİ EDER..

1.AYAK: Ayağına seri stiliyle bilinen Akınşah'ın anne kardeşi olan ekürisi Gül Matra ile birlikte iştirak edeceği koşuda, son yarışını 1.17.17 koşmasına rağmen sert rakibe denk gelince ikincilikle yetinen TOP GUN Cuvee torunu SERTÇELİK ve maiden koşu üçüncülüğü sonrası Şartlı-4 mücadeleden de tatminkar bir yarışla tabela içerisinde yer bulan BELALI KADİR ilk ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli gördüğüm taylardır. Son yarışında sert rakipler yanında geri gelen ABOUBAKAR ve %20 oynanma oranıyla en çok ilgi gören taylardan biri olduğu yarışında beklentileri karşılayamayan LAGOS bugün sürprizde önereceğim isimlerdir.

2.AYAK: Gerek baba, gerekse anne kan hatlarıyla bu mesafelere yatkın kağıtlara sahip üç isim; ARBEDAŞLI, PIRATE KING ve ARVİŞ şahsen ayrımsız kuponlara yazılmalıdır. Satılık ilani olan atlardan biri olan DORTMUND'un kumaşının gerisinde kalan yarışları kesinlikle ölçü alınmamalı, bugün rakipleri biraz eksik koşarsa devreye girecek ilk isim olur. Bomboş kilosuyla BABA URAL bu ayağın bomba ismidir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Ataştacus, Saalih ve Zeus gibi yarışa tempo vermeyi seven karakterlerin varlığında muhtemelen çok yükseklerde seyredecek bir yarış gidişatı bizleri bekliyor. Bir önceki yarışında Saalih'in önlerde çok boş kalmasından dolayı arkalarda çaresiz kalan HIGH TREE bugün olası yüksek tempoda rövanşı alan taraf olur.

4.AYAK: Son koşusunda dün bir kez daha kazanan İstanbul Hause gibi daha sert rakibe kafa tutan LIMONCELLO bu kilo şartlarında kazanması en doğal sonuç olacaktır. Seri tabelalarını birincilikle süsleyebilecek formu bulan AMIGDALA hiç olmadığı kadar iyi duruma gelen SESİL SULTAN ve önlerde yaşanacak erken bir kapışmayı KARA ATEŞ sonlarda yapacağı ataklarıyla lehine çevirebilir

5.AYAK: Düzlük boyunca kimine göre omuz omuza, kimine göre ciddi faullere maruz kaldığı yarışında ne denli iyi durumda olduğunu bir kez daha gözler önüne seren SEÇKİNER emin ellerde hazırlandığı koşunun yine en şanslı safkanı olur. Aylar sonra toparlanan ŞEVAL ABLA başta olmak üzere EMİRGAN, FIRTINA İBO, AKLISELİM ve OYTUNTAY sırasıyla rakipleri olur.

Haberin Devamı

6.AYAK: Jokeysiz idman yapan AKTAŞOĞLUMSUN ara sonrası ikinci yarışında gösterdi ki bünyesinde maiden atından çok daha fazlasını barındırıyor. O performansının bir çıt daha üstüne koyabilirse bugünün kazananı olur. Startı iyi alabilirse MACERACI yakın farklarla 1-2 bitirdikleri yarışları sonrası KOPKAPTAR ve HIŞMANAĞA günün kapanış ayağının diğer şanslı tayları olur. Günün kapanışını çift haneli ganyanla yapmak isteyecek kuponlar; ÇAKARMEHMET ve MÜZEKKER AĞA ikilisini dikkate alabilir

8-7-2-1-5///3-7-5-1-8///5///6-7-4-1///1-2-4-7-5-9///14-2-6-5-4-8

YORUM YAZ