MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

26 Ekim Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

26 Ekim Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

BURSA'DA ''ATEŞGEÇİRMEZ'' GEÇİLMEZ..

1.AYAK: Altılı başlangıç ayağını oluşturan maiden mücadeleyi kalabalık tutmakta fayda görüyorum. Grubun deneyimli ismi LUXOR GIRL, benzer durumdaki PRINCESS RIO, yarış görerek açıklarını gideren PRENSES CINDY, ilk startını tatminkar bulduğum BLUE FLOWER, yarış hayatına dördüncülükle başlayan İZEMBATUR çıkış içindeki LAYD LION ve sürprizde MISS BALKAN sırasıyla önereceğim isimlerdir.

2.AYAK: Yeni sahiplerinde formunu geliştiren ve yarış gördükten sonra daha iyi duruma gelen DIVINE BEAUTY çok kıymetli dostlar Alen Polat, Arek Gover ve Sıddık Kaya ortaklığının ilk meyvesini bugün verebilir. Keza atın bir diğer yakın ilgilisi Burak Terzi kardeşimin yorumlarımı yazarken gelen ‘’yarın kazanırız abi’’ mesajı sonrası ilk şansı kısrağa vermek istiyorum. Son İstanbul deneyimini ölçü almadığım ÖCALTAY ve müthiş formuyla PRINCESS BALOV ikilisi en ciddi rakiplerdir. Son yarışında sert rakibe denk gelen FEVERAN bu ayağın sürprizini yapar.

Haberin Devamı

3.AYAK: Bu mesafelerin istikrarlısı JETTAY doğru yarış tercihleriyle birbirinden istikrarlı sonuçlar aldı ve bugün de almaya devam eder. Son yarışlarında sert gruplarda boy gösteren THE LAST LEGEND bir süre ara verdikten sonra çok iyi hazırlıklarla gireceği koşuda favorinin en ciddi rakibi olur. Bu rakiplerinin eksik koşması durumunda ise KHOR KALBA devreye girer.

4.AYAK: Müthiş sprintiyle sonuca ulaştığı yarışıyla bir kez daha parmak ısırtan EL PATRON ilk kez İzmir dışın çıkıyor olması çok fazla bir şeyi değiştirmez. Kusursuz idman pisti görüntüsü ve devam eden formuyla kazanması yine en doğal sonuç olacaktır. Bursa pistinin en çok yarış kazanan tayı konumundaki INTO yazarak bu ayağı geçebiliriz. Zayıf programı cazipleştirmek isteyen kuponlar; Adil Mert Kaya ekürisinin yetenekli tayı EMEKYEMEZ başta olmak üzere AĞA BATUR ve HASKAYA sırasıyla dikkate alabilirler.

5.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyiminden çok az farklarla ikincilikle ayrılırken ne denli yetenekli bir tay olduğunu belli eden Mali/Şahizer orijinli ATEŞGEÇİRMEZ aynı yarışını yapması halinde son kez maiden koşar, günün limanı olarak kuponlarımızda rahatlıkla değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

6.AYAK: Uzun zamandır takibimde olan YOLAŞAN’ın bu mesafeleri çok daha etkili koştuğuna inanıyor ve 1800 mesafesinde elde ettiği son dördüncülüğü sonrası ilk şansı bu safkana vermek istiyorum. Kısa bir süre ara vermiş olsa da yarış hazırlıkları bu mesafe için yeterli olan EMMİ bu gibi gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek KIZGINÖFKE günün kapanış ayağını az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli olacaktır. Geniş bütçeli ve/veya son ayakta sürpriz arayışına girecek olan kuponlar ise; CANYOLDAŞ, EFE YÜREK, URLA DESTANI ve REŞİT BEY sırasıyla dikkate alabilirler.

8-12-11-1-6-7-9///3-1-2-10///4-2-5///2-1-5-3-6///2///12-10-7-2-6-1-5

YORUM YAZ