MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

19 Ekim Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

DEVAM EDEN FORMUYLA RAY OF SUNSHINE...

1.AYAK: Taylık sürecinde her ne kadar kaba kum pistte başarı sağlamış bir safkan olmasına rağmen anne Caprice Classic kaynaklı çim pistte çok daha etkili olduğuna ve olacağına inandığım HALİLŞAH rakiplerinden ciddi anlamda kilo aldığı sn yarışını kazanırken giç zorlanmayıp şahsen üst gruplara gözdağı veren AS DE COUR erkek rakipleriyle harbe tutuşup bu harpten galip ayrılabilecek kadar yürekli bir kısrak olan ACOUSTIC COVER Bursa7İstanbul/Bursa/Ankara derken yeniden soluğu Bursa'da alan BURAKŞAH için en doğru pistin bu pist olduğuna inanıyor ve ön grupta önerdiğim isimlerin yanına bu ismi de iliştirelim diyorum. Bu kez daha denk rakipler yanında ASLAN ADAM ve ağırlıklı olarak kum pistte başarılı olmuş bir isim olsa da pedigrisi itibariyle çimi de yapabilecek olan RINALDO geniş planda şans verilmesi gereken isimdir.

Haberin Devamı

2.AYAK: Karkamış ve Turgut Usta ikilisinin yarışa verecekleri tempo Saburay temsilcisi EFEBERK'i hiç kuşkusuz birinciliğin en güçlü adayı yapacaktır. Benzer stilli rakibinden ne kadar olumsuz etkileneceğini kestiremediğim KARKAMIŞ olur da bu rakibini erken bastırabilirse sonlarda verecek bütün rakiplerine direnip aynayı gören ilk isim olabilir. Son yarışında aprantisiyle ciddi anlamda uyum sorunu yaşayan KIZGINÖFKE bu ikilinin biraz eksik koşması halinde devreye girecek isim safkandır. Mesafeyle ilgili tereddütlerim olmasına karşın uygun sıkletinin lehine avantaj yaratacağı KILIÇSOY kıymetli dostlar; Arek Gover, Alen Polat ve Burak Terzi ortaklığında bu kez Handikap-16 koşuyla karşımıza çıkacak olan KIZGINDEMİR için yarış programının fazlaca sıkıştırıldığını düşünsem de emin ellerde hazırlandığı mücadelede tabelanın iyi yerlerinden yer kapabilir.

3.AYAK: Stili gereği kafayı alamadığı koşularda çok fazla başarılı olamadığını gördüğümüz AKYAZILI HAKAN çok sert rakipler yanında ölçü almadığım yarışının ardından bu kez çok daha denk grupta favorim olup, startla birlikte alacağı koşu liderliğini bitiriş çizgisi geçilene kadar devam ettirip kazanan tay olabilir. Son yarışını çok beğendiğim BİÇEROĞLU ve Captain Rio temsilcisi GREAT ATTACK ve fiyakalı birinciliğinin ardından kumaşına yakışmayan iki yarış sonrası idmanlarında çok iyi görünen NIGHT FALL sırasıyla rakipleri olur.

Haberin Devamı

4.AYAK: Son yarışında kilodan, onun öncesinde ise sert rakiplerden etkilendiği yarışlarını ölçü almadığım RAY OF SUNSHINE yeniden sıklet avantajını elinde bulundurduğu koşunun en şanslı safkanı, günün de en sağlam bankosu olur.

5.AYAK: İzmir'den çok iyi durumda gelecek olan HOVARDA şanssızlığına bugüne son verebilir. Çok uzun zamandır bu koşuya hazırlandığını bildiğim TOP RUNNER için pedigrisinin bu piste çok uyumlu olduğunun da altını çizebiliriz. Son işi parmak ısırtan LUXOR GIRL her yarış bir öncekinden daha iyi koşarak gelen POWERBANK ve kum pistte elde ettiği başarılarla bilinen Mahcup'un yavrusu MISTLETOE maiden koşu için sırasıyla değerlendirmeye alacağımız taylar olmalıdır.

6.AYAK: Birbirlerine denk güçlerin mücadelesinde; İBOBERK, MAHSİN, BİANA, GÜLÜŞLÜ ve LÜLEBURGAZ bütçemiz dahilinde mümkün olduğunca ayırt etmeden kuponlara yazacağımız isimler olmalıdır.

Haberin Devamı

3-5-4-6-1-7///4-1-8-11-10-9///1-2-4-6///3///4-6-8-10-9///8-6-7-2-5

YORUM YAZ