MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

29 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

29 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bütün ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarken, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan, bayrak ve millet uğruna canlarından olan bütün silah arkadaşları ve diğer bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

1.AYAK: Adana'ya geldikten sonra adeta sınıf değiştiren SEMİH BEY için sıkıştırılmış yarış programı risk addediyor olsa da müthiş formu ile önceliği bu safkana verirsek sanırım diğer rakiplerine haksızlık yapmış olmayız. Son yarışlarında sürekli üst gruplarda boy gösteren MISTER RIGHT nihayet uygun bir kayıt buldu. Ciddi sıklet avantajıyla LET HER GO takip atımız GIPSY DANCER ve bu mesafelerin atı ANKARALI sırasıyla rakipleri olur.

Haberin Devamı

2.AYAK: Adana performanslarını Ankara'ya yansıtamayan KOMET yeniden döndüğü bu pistte, üstelik bu denli uygun rakipler yanında en şanslı isim olur. Çok uzun zamandır ilk kez bu denli uygun kilo şartlarını bulan ÖZAYBERK yarış hayatının bütün başarılarını bu pistte elde eden DİLBER GÜLÜ mesafeyi yapabilirse YURDAKUL ve doğu illerinde şov yapan SULTANDAN öncelikli rakipleri olur. Bu ayağın sürprizini KILÇIK ve KIRMIZIKAYA yapar.

3.AYAK: Kalite olarak bu rakiplerden üstün olduğunu belirtmekten sakınca görmediğim TANCAN BEY bu kiloya rağmen birinciliğin en güçlü adayı olur. Son iki yarış performansı çok parlak olan BIG CHAMP yazarak bu ayağı geçebiliriz. Yerimiz varsa PLOVDIV ve BLACK GRAPE ilave edilebilir.

4.AYAK: Son yarışında çok sert rakibe denk gelen BİŞKEKHAN başta olmak üzere, Sòvalye'den aldığı müthiş eşakaliyle BELALI GELİN bu pisti de yapabilecek olan SÜPER TURBO sonrası HARRAS, DORU YİĞİT ve MAVİ BAHAR bütçeler dahilinde kuponlara ilave edeceğimiz taylar olmalıdır.

5.AYAK: El Corredor yavrusu KEDİM'in son yarışını çok beğendim. Grubun en istikrarlısı ALTINBAŞAK'ı da yanına yazarsak son ayağa geçeriz.

6.AYAK: Kısa mesafelerde, òzellikle bu pistte birbirinden istikrarlı neticeler elde etmeye devam eden LHAZAREEN yetenekli aprantisi idaresinde günün bankosu olur.

Haberin Devamı

6-5-7-1-3 // 2-6-1-3-8-7-4 // 3-7-8-2 // 7-6-10-2-8-9 // 4-1 // 2

YORUM YAZ