MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

28 Ekim Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ADANA'DA AÇILIŞI ''ELOIN'' YAPAR..

1.AYAK: Fantastic Lero ve Arizona Red gibi isimlerin kardeşi olan Karen's Cuisine kızı ELOIN'in son uzun mesafe performansları kısrağın ne denli formda olduğunun göstergesi olsa gerek. Yakın zamanda el değiştiren kısrağın özellikle Dear Moly ve Albuse gibi rakiplerinin hemen diplerinde elde ettiği üçüncülüğünün ardından hemcinsleri yanında start alacağı ilk benzer mesafeli yarışı kazanır notunu düştüğü kısrak, kazanıp morallenmek için bundan uygun şartları bulamazdı. Altılı ganyanın başlangıç ayağını denk gelen bu koşuda karşımıza çıkan ismi günün bankosu olarak öneriyorum.

2.AYAK: Berksoy, Yiğitbaşı, Bedran, Başarılıtay ve Alişhan gibi isimlerle anneden kardeş olma özelliği ile bilinen Rüyatay'ın yavrusu kazxanma konusunda oldukça nazlanıyor olsa da bu rakipler topluluğu yanında bir zahmet maiden macerasına son noktayı koysun. Bugüne kadar kum pistte hiç start almamıl olması bir dezavantaj gibi gözükmesine rağmen orijini itibariyle bir eksilik yaşamayacağına inandığım tayı günün alternatif teki olarak öneriyorum. Rakipleri ise; MEZİYET, YAKAMOZBEY ve ŞIMARIKIM üçülüsü olur.

Haberin Devamı

3.AYAK: Üç aya yakın bir aranın ardndan iki yarış gören RASGALDİ kondisyon olarak fit duruma geldiği yarışta ilk şansı vereceğim isimdir. Mantarcı gibi çim-kum ayırt etmeyen bir kısrağın yavrusu olan BİRGÜLCAN bu kadar geri planda kalmayı hal edecek bir tay olmayıp bugünün olmazsa olmazlarımdan biridir. Canik ve Örenligelin gibi kumu çok seven isimlerin kardeşi Nazlıyel yavrusu TASARIMCI sonrası JET BABA, KUTALMIŞ ve DİLARA GÜLÜ sırasıyla kuponlara yazalım.

4.AYAK. Hafta arası Adana seyahatimizde birkaç saat sohbet etme fırsatı bulduğum idman jokeyi kardeşlerimden Onur Beyazıt'ın KEYSE TUGEN için kazandığı yarıştan çok daha iyi durumda olduğunun söylemini direkt siz kıymetli dostlarıma aktarmak isterim. Hep Beraber gibi kalite safkanın da anne kardeşi olma özelliğiyle meşhur tay bugün çim pistte ilk birinciliğine çok yakın. Elazığ pistinde seegilediği istikrarlı yarışların ardından Adana macerası da oldukça iyi devam eden BUMERANG ve çok az farklarla tabelanın dışında kaldığı yarışı oldukça etkili olan PRENSES NİLÜFER ikilisi rakipleri olur.

Haberin Devamı

5.AYAK: Yarış hayatının ilk deneyimini yaşayacak olmasına karşın galoplarında göz dolduran KUTUPHAN daha önce banko tercihlerimizde bizi yanıltan taylardan BARONTAY takibe giren son yarışının ardından AKCAN EFE yarış kazanmış rakipler yanında koşmayı tercihlediği yarışı ölçü alınmaması gereken BADE HANIM ve BERAYCAN maiden mücadelenin sırasıyla şanslı gördüğüm taylarıdır.

6.AYAK: Çimi çok daha iyi olan KOŞUKHAN ısrarlı takibimizi bugün birincilikle taçlandırabilir. ALBUNEA, SER EMİR, AĞA KIRAN ve TEKSAYFA günün kapanış ayağını oluşturan Şartlı-4 mücadelede diğer şanslı safkanlardır. Bütün Fanatik/Hipodrom okurlarına bol şanslar, bol kazançlar dilerim..

1///8-9-4-10///10-9-8-1-2-5///6-1-2///3-2-1-7-8///15-3-2-7-6

YORUM YAZ