MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

14 Ekim Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

DORU YİĞİT VE DİĞERLERİ...

1.AYAK: Dişilere mahsus Kv-7 mücadele ile başlayacak olan altılı ganyanın ilk ayağında birbirinden formda kısrakların kapışmasında seyirlik bir yarış bizleri bekliyor. Bilinen mesafe performanslarıyla TEMİZKAAN ve 41 günlük araya rağmen son 20 gündür aralıksız devam ettirdiği hazırlıklarıyla piste çıkacak olan BİRKASIM ikilisini ilk bakışta grubun biraz daha önünde değerlendirebileceğimizi düşünüyorum. Bu yıl henüz birincilikle tanışamayan ALBURAK KIZI'nın bu kez çok daha iyi durumda iştirak edeceği koşuda iddialı isimlerinden biri olacaktır. Gerçek bir 1200-1600 medafesi atı olan DOMATES GÜZELİ son birinciliğini kazandığı binicisi idaresinde olmazsa olmazlarımdan biridir. Sahayı biraz ağır bulursa ÖZLENEN GÜL ve en ideal mesafesinde PRENSES ASLI ilk ayağın diğer şanslı kısraklarıdır.

Haberin Devamı

2.AYAK: Filintay ve Yiğitsoy gibi isimlerin de anne kardeşi olma özellikli DORU YİĞİT sert rakipler yanında start aldığı yarışta göstermiş olduğu çok etkili performansı sonrası bugün bulduğu çok daha denk rakipler yanında birinciliğin en güçlü adayı, günün de bankosu adayımdır.

3.AYAK: Kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün bir sınıfa sahip olduğuna inandığım LET HER GO yeniden kendini bulduğu Adana çim pistinde ilk şansı vereceğim kısraktır. Bu ara müthiş durumda olan ÜMİTLİ İstanbul pistinde kazandığı yarışının ardından iki aylık araya giren UNCHAINDED MELODY ve rakiplerle arasında bulunan sıklet farkını lehine çevirebilecek ilk isim RENK FARKI sürprizde değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Birbirinden süratli safkanların varlığı çok süratli bir yarış gidişatının habercisi olduğu Kv-8 Manavgat Koşusunda ilk şansı sprinter isimler; DEMİRBÜKEN, BORANTAY ve NESTOR üçlüsüne eşit şans veriyorum. Start çıkışında ciddi faullere maruz kaldığı son yarışı ölçü alınmaması gereken KIZILŞAHİN sonrası rakip ayırt etmeden hepsi yazmak gerekir.

5.AYAK: Senenin sonuna yaklaştığımız şu günlerde hala daha maiden kalmış tayların mücadelesinde, üstelik bu denli istikrarsız isimlerin mücadelesinde şu tay diğerlerinden çok daha farklıdır diyemeyeceğim. Bütçemiz el verdiği müddetçe kapamaya kadar gidilebilecek koşuda bir sıralama vermek gerekirse; JET BABA, KALFALARBEYİ, KIRIM GÜZELİ, YAVUZUNKIZI, MEMOHAN ve DURMAZMEMET benim süzgecimin üst üstünde kalan taylardır.

Haberin Devamı

6.AYAK: Bu sahada çok kıymet verdiğim atçı büyüklerimden biri olan, kıymetli dost Volkan Yozgatlı'nın atlarından biri olup yakın zamanda el değiştiren TUĞRABEY için çok klas bir pedigriye sahip olduğunu, bir takım mental sorunlar nedeniyle kumaşının çok gerisinde yarışlar koştuğunun altını çizmemiz gerekir. Şayet yeni ekip bu mental sorunları aşabildiyse bugün bambaşka bir at sahne alabilir. Genel puanlamanın çok gerisinde kalmış bu safkana ben ilk şansı vermek istiyorum. Rakipleri ise; TRACK BANDER ve ADELE ikilisi olur.

7-1-8-2-3-5///8///1-4-2-7///3-2-4---HEPSİ///3-4-7-10-5-2///10-4-12

YORUM YAZ