MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

25 Haziran Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

OTANTİK BEYAZ BAYRAK AYNA YAPAR...

Şanlıurfa Yaz Sezonu için (Miting) son yarış günü olma özelliği taşıyan 25 Haziran Pazartesi yarış programında, siz kıymetli dostlarıma yardımcı olmaya gayret göstereceğim. Günün sonunda yüzümüzden gülücüklerin eksik olmayacağı, öncesinde huzur, mutluluk ve finalinde kazanç dolu bir gün yaşamamız dileğiyle yorumlarıma geçmek istiyorum.

1.AYAK: Son birinciliğini bu pistte kazandıktan sonra Elazığ, Adana ve Ankara olmak üzere üç farklı şehirde koşarak bana göre gereksiz maceralara sürüklenen DALLICALI bu yorumu serüvenlerden eli boş dönmeyip Adana ve Ankara pistlerinde start aldığı koşularda tabelanın içerisinde yer almıştı. Bugün yeniden son birinciliğini kazandığı piste geri dönen bu safkan en ideal mesafesi olarak da adlandırabileceğimiz mesafede favorimdir. Uzayan mesafelerde eksik koşarken, kısalan mesafelerde istikrarlı çizgisiyle dikkat çeken YİĞİT MUSTAFA üç aylık aradan sonra start aldığı koşuda yarış boyunca ön grubun içerisinde yer alıp bitiriş çizgisini de en önde geçmeyi başaran MIZARBEYİ ve bütün birinciliklerini (8) 1200-1400 mesafelerinde elde etmiş TEKFORDUNGÜLÜ favorinin öncelikli rakipleri olur. Aradaki kilo farklarının neticeye etki edebileceği koşuda; KIRIMHANOĞLU, DİYARIN OĞLU ve AZADAĞA geniş planda şans vereceğimiz diğer isimlerdir.

2.AYAK: 3 yaşlı Arap taylarının maiden mücadelesinde yarışın şanslı taylarının dış start çekmeleri neticeye etki edebilir. Bu nedenle hem form durumu, hem de start avantajını elinde bulunduran MUHLİS HOCA ve bugün ilk deneyimini yaşayacak olmasına rağmen erken gelişen/hazırlanan yavrular veren Şimşeğinoğlu temsilcisi NEHİRBEY ikilisi başta olmak üzere; GÜLÇİN HANIM, DAYIMTURBO, SERAPGİBİ ve TUMBUL PRENSES sırasıyla kuponlarımıza yazacağımız isimler olmalıdır.

3.AYAK: Y-1 Aprantilerine mahsus Şartlı-3 koşuda sonuç odaklı, at performansları kadar binici performanslarının da belirleyici etken olacağı gerçeğinden yola çıkarak, diğer aptantilere göre çok daha fazla şans bulan binicileriyle piste çıkacak isimler; ALTINSİMA, BİLEKKAYA ve JUNYIR SANCAK üçlüsüne eşit şans veriyorum. HARZENŞAHLI, ŞAHDEMİR ve YEŞİLTAŞ ilavesiyle daha rahat bir yarış izleyebiliriz.

4.AYAK: Mesafenin 200 metre daha uzaması lehine dezavantaj yaratacak olsa da müthiş formuyla RODOLFO ilk çarpıyı atacağımız isimdir. Rakipleri; DIVINE FIRE, GOLDEN MERCAN, GUST OF WIND ve FLICKAM olur.

5.AYAK: Son iki koşusunda benzer stilli rakiplerinden etkilenip beklentilerin çok gerisinde bir yarış koşan OTANTİK 1 start avantajını elinde bulundurduğu 1200 mesafeli koşuyu bir çırpıda bitirir, günün bankosu adayımdır.

6.AYAK: Bölünen maidenin altılı ganyanın son ayağını oluşturan tarafında grubun en etkili yarışlara sahip tayı EZNAVUR maiden macerasına son vermeye yakın gözüküyor. Son yarışıyla çıkışa geçen FERİNAZ ilk ciddi rakibidir. KARAİBO ile bomboş sıkletiyle SABAHINKIZI sürprizde değerlendirilmelidir.

2-6-3-8-11-10-1///5-6-8-1-10-11///4-3-6-5-7-2///6-3-10-1-9///6///5-9-6-13

Haberin Devamı
YORUM YAZ